Başkan Cahan'dan "Anneler Günü" Mesajı

14-05-2017

Başkan Cahan’dan “Anneler Günü” Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Cahan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizleri bugünlere getiren annelerimiz en değerli hazinelerimizdir. Onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Türlü fedakarlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Ebeveyne saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisindeki annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan anneler günü