Başkan Cahan'dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

24-07-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

Demokrasinin temel yapı taşlarından bir tanesini basın olarak niteleyen Başkan Nurullah Cahan şu ifadelere yer verdi:

"Basın, fedakarlığın pek çok emaresini üzerinde taşımaktadır. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın mesleği, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde önemini bir kez daha bizlere göstermiştir. O gün değerli basın mensuplarımızın fedakarlığı ve cesareti, dik duruşu ile milli irade güç kazanmış, hain terör örgütü ise milli iradenin karşısında ezilmiştir. Kamuoyunun sorunlarını ve beklentilerini yöneticilere aktaran, halkı doğru bir biçimde bilgilendiren, gün geçtikçe misyonunu arttıran basın mesleği, vatandaşları her türlü olumsuzluğa karşı koruyan bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Kültürel değerlerimizi yansıtan, tarihi kaleme alan basın mensuplarımız, yanlış bilgilerin sosyal medya gibi ortamlarda hızla yayıldığı günümüzde doğru bilgiyi cımbızlayarak doğabilecek olumsuzlukların, bilgi kirliliklerinin önüne geçmekte çok büyük bir önem arz etmektedir. Objektifliğin ve doğruluğun her zaman yanında durması gereken, bilgi kaynakları arasında yer alan basın öte yandan yerel yönetimlerde de bizlere halkımızın taleplerini en doğru şekilde ileterek sorunların çözüme kavuşmasında önemli bir aracıdır. Basın, şehrin menfaatleri doğrultusunda hizmet sunmaktadır. Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren, kamuoyuna karşı olan sorumluluğunu yerine getirmek adına çalışan, bu kutsal mesleği icra eden basın mensuplarımızın, gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum. Ortak akıl ile basın mensuplarımızla birlikte çalışmaktan duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha bu vesileyle dile getirmek isterim. Güzel yarınlarımızı basın mensuplarımızla birlikte inşa edeceğiz."

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 24 Temmuz, 2017
İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı BAŞKAN ÇAKIN: "BU MİLLET VATANI CANDAN ÖTE SAYMIŞTIR" Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar.
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basın bayramı