Başkan Cahan'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

18-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Tüm insanlığa ve alemlere rahmet olsun diye gönderilen Hz. Muhammed’in (SAV) eşsiz bir hazine olduğuna vurgu yapılan açıklama şu şekilde devam etti:

“Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan; insanlığın mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) kutlu doğumunu idrak ediyoruz. Yüce Allah Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Peygamber Efendimizin ahlak ve fazilet dolu hayatını öğrenmeyi, hatırlamayı, anlamayı ve yaşamayı Peygamberimizin sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmayı hepimize nasip etsin. Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, hoşgörü, sevgi ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamıştır. Bizlere düşen Peygamber Efendimizin güzel ahlakını ve şahsiyetini örnek almak ve insanlığa doğru bir şekilde anlatmak ve tanıtmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftasının milletimize, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim."

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Murat Başkan Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Yeşildere Köyünden Çetin Kutlu Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kutlu doğum haftası