Başkan Cahan'dan Miraç Kandili Mesajı

22-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Miraç Kandili nedeniyle bir açıklama yaptı. Miraç Kandili ve içinde bulunulan üç ayların birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunulan açıklama şu şekilde devam etti:

“Milli ve manevi günlerin insanları birbirlerine yaklaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır. Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu da hep birlikte yaşıyoruz. Gönül dünyamızı kirleten duygulardan arınıp, sevgi ve kardeşlik hislerimizi güçlendirmek temennisiyle; bu kutlu gecenin, ülkemiz ve dünyaya barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ederim.”

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN ÜNİVERSİTE TOPLULUKLARIYLA BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN E-SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI BAŞKAN ÇAKIN'IN SÜRPRİZİ GENÇLERİ MUTLU ETTİ BAŞKAN ÇAKIN SEÇİLMİŞ KADINLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDELERLE DOLU BULUŞMA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞKAN ÇAKIN'A ÖDÜL BAŞKAN ÇAKIN'DAN 10 KASIM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN 29 EKİM MESAJI GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST
uşak uşak belediyesi nurullah cahan miraç kandili