Başkan Cahan'dan Miraç Kandili Mesajı

22-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Miraç Kandili nedeniyle bir açıklama yaptı. Miraç Kandili ve içinde bulunulan üç ayların birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunulan açıklama şu şekilde devam etti:

“Milli ve manevi günlerin insanları birbirlerine yaklaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır. Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu da hep birlikte yaşıyoruz. Gönül dünyamızı kirleten duygulardan arınıp, sevgi ve kardeşlik hislerimizi güçlendirmek temennisiyle; bu kutlu gecenin, ülkemiz ve dünyaya barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ederim.”

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU Başkan Çakın'dan 'Kentteki Tek Kadın Taksiciye' Sürpriz Ziyaret BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın Kadınlarla Bir Araya Geldi BAŞKAN ÇAKIN'DAN SOĞUKTA ÇALIŞAN EKİPLERE SICAK SÜRPRİZ BAŞKAN ÇAKIN YARENLER GECESİ'NE KATILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan miraç kandili