Başkan Cahan'dan Miraç Kandili Mesajı

22-04-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Miraç Kandili nedeniyle bir açıklama yaptı. Miraç Kandili ve içinde bulunulan üç ayların birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunulan açıklama şu şekilde devam etti:

“Milli ve manevi günlerin insanları birbirlerine yaklaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır. Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu da hep birlikte yaşıyoruz. Gönül dünyamızı kirleten duygulardan arınıp, sevgi ve kardeşlik hislerimizi güçlendirmek temennisiyle; bu kutlu gecenin, ülkemiz ve dünyaya barış getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ederim.”

İlgili İçerikler: Murat Başkan Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ UŞAK BELEDİYESİ TASAVVUF MÜZİĞİ TOPLULUĞU'NDAN MEVLİD KANDİLİ'NE ÖZEL KONSER Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan miraç kandili