Başkan Cahan'dan Pazar Esnafına Ziyaret

1938
18-07-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kemalöz Mahallesi Kapalı Pazar Yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara kulak verdi. Cahan istekleri alarak talimata dönüştürdü, taleplere yönelik gerekli çalışmalar başlatıldı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kemalöz Mahallesine inşa edilen kapalı pazar yerini ziyaret etti. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen kentin modern pazarı Kemalöz’de pazarcı esnafıyla ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Cahan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Vatandaşlara iyi pazarlar dileyen, esnaflara bol kazanç temennisinde bulunan ve gül takdim eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Sabah saatlerinde ziyaretimize başladık. Hem pazarın işleyişi ve şehrimizin gelişimi noktasında hemşerilerimizin talepleri varsa onları dinliyoruz. Burada gördük ki esnaflarımız oldukça memnun. Kemalöz Mahallesi Pazarımız Türkiye’nin en modern pazar yerleri arasında, 10 bin metrekare ve tamamı kapalı. Etrafı kepenklerle çevrili ve kış döneminde hava koşullarından korunmak amacıyla bunları indiriyoruz. Aydınlık, ferah, insanlarımızın sıkışmadan alışverişlerini yaptığı bir pazar yeri. İnşAllah güzel hizmetlerimiz devam edecek ve neredeyse her mahallemiz kapalı ve modern bir pazar yerine sahip olacak.” dedi. Başkan Nurullah Cahan, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi, şehirdeki gelişimin sağlam temeller üzerine oturtulması konusunda bu tarz ziyaretlerin önemli olduğunu dile getirerek daima vatandaşlarla olduklarını söyledi.

FATİH MAHALLESİ PAZAR YERİNE KAVUŞTU

Uşak Belediyesi tarafından kente kazandırılan bir diğer pazar yeriyse Fatih Mahallesi Pazarı oldu. Daha önce uzak noktalara gitmek zorunda kalan halkın sorununa çözüm getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahna müjdeyi verdi. “Yer belirleme için kuralar çekildi. Fatih Mahallemize kazandırdığımız pazar yerimiz de hizmete açılıyor.” dedi.

Cuma Pazarı’nın da yenilendiğini ve üstünün kapatıldığını hatırlatarak gelişen ve değişen marka kent Uşak’ta, modern pazarların yeni yüz haline geldiğini ifade etti.

ODA BAŞKANI IŞIK: TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLABİLECEK BİR PAZAR YERİ

Uşak Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Başkanı Arif Işık ise, Kemalöz Kapalı Pazarı için Türkiye’ye örnek bir Pazar yeri değerlendirmesi yaptı.

Işık konuşmasını şöyle sürdürdü: “Burası kapalı, ferah ve steril. Pazarcılarımızın yazın yanmadıkları, kışın donmadıkları bir formda. Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Pazar yeri ziyaretinde Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a, Belediye Başkan Yardımcıları, Uşak Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Başkanı Arif Işık ve daire müdürleri eşlik etti.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan esnaf ziyareti kemalöz pazarı