Başkan Cahan'dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

6-12-2016

Başkan Cahan’dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Cahan, “Zabıta birimlerimiz halkımıza hizmet için gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışmaktadır” dedi.

Belediye daire müdürlüklerine belirli aralıklarla ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Cahan, bugünde Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Personeli ile istişarelerde bulunan ve durum değerlendirmesi yapan Başkan Cahan, birim müdürlükleri ile vatandaşlara en iyi hizmet noktasında toplantıların devam edeceğini belitti.

Halkımızla her zaman iç içeler

Kahvaltının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Cahan, “  Belediyemizin en önemli birimlerinden birisi de kuşkusuz zabıta müdürlüğüdür. Halkımızla her zaman iç içe olan personelimiz, şikayet ve önerilere de en yakından kulak verenlerdir. Mesai gözetmeksizin çalışan arkadaşlarımızın bizlerde her daim yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sıkıntılara adaletli ve kalıcı çözümler

Zabıta Müdürü Serdar Zengin ise, “Şehir yaşantısında sıkıntılara yer vermemek adına adaletli ve kalıcı çözümlerle işimizin başındayız. Vatandaşlarımız gerekli kurallara uyduğu sürece problemlere çözüm bulmak daha kolay olacaktır” dedi.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Başkan Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU Başkan Çakın'dan 'Kentteki Tek Kadın Taksiciye' Sürpriz Ziyaret
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kahvaltı yeni uşak zabıta müdürlüğü