Başkan Cahan'dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

6-12-2016

Başkan Cahan’dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Cahan, “Zabıta birimlerimiz halkımıza hizmet için gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışmaktadır” dedi.

Belediye daire müdürlüklerine belirli aralıklarla ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Cahan, bugünde Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Personeli ile istişarelerde bulunan ve durum değerlendirmesi yapan Başkan Cahan, birim müdürlükleri ile vatandaşlara en iyi hizmet noktasında toplantıların devam edeceğini belitti.

Halkımızla her zaman iç içeler

Kahvaltının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Cahan, “  Belediyemizin en önemli birimlerinden birisi de kuşkusuz zabıta müdürlüğüdür. Halkımızla her zaman iç içe olan personelimiz, şikayet ve önerilere de en yakından kulak verenlerdir. Mesai gözetmeksizin çalışan arkadaşlarımızın bizlerde her daim yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sıkıntılara adaletli ve kalıcı çözümler

Zabıta Müdürü Serdar Zengin ise, “Şehir yaşantısında sıkıntılara yer vermemek adına adaletli ve kalıcı çözümlerle işimizin başındayız. Vatandaşlarımız gerekli kurallara uyduğu sürece problemlere çözüm bulmak daha kolay olacaktır” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Esnaf Odalarıyla Telekonferans Yöntemiyle Buluştu Başkan Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın'dan 23 Nisan Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR Başkan Çakın'dan Berat Kandili Mesajı
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kahvaltı yeni uşak zabıta müdürlüğü