Başkan Cahan'dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

6-12-2016

Başkan Cahan’dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Cahan, “Zabıta birimlerimiz halkımıza hizmet için gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışmaktadır” dedi.

Belediye daire müdürlüklerine belirli aralıklarla ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Cahan, bugünde Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Personeli ile istişarelerde bulunan ve durum değerlendirmesi yapan Başkan Cahan, birim müdürlükleri ile vatandaşlara en iyi hizmet noktasında toplantıların devam edeceğini belitti.

Halkımızla her zaman iç içeler

Kahvaltının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Cahan, “  Belediyemizin en önemli birimlerinden birisi de kuşkusuz zabıta müdürlüğüdür. Halkımızla her zaman iç içe olan personelimiz, şikayet ve önerilere de en yakından kulak verenlerdir. Mesai gözetmeksizin çalışan arkadaşlarımızın bizlerde her daim yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sıkıntılara adaletli ve kalıcı çözümler

Zabıta Müdürü Serdar Zengin ise, “Şehir yaşantısında sıkıntılara yer vermemek adına adaletli ve kalıcı çözümlerle işimizin başındayız. Vatandaşlarımız gerekli kurallara uyduğu sürece problemlere çözüm bulmak daha kolay olacaktır” dedi.

İlgili İçerikler: GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi Başkan Çakın İşitme Engelli Bireylerle Buluştu BAŞKAN ÇAKIN MUHALEFETİN İDDİALARINI YALANLADI BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Mesajı
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kahvaltı yeni uşak zabıta müdürlüğü