Başkan Cahan'dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

6-12-2016

Başkan Cahan’dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Cahan, “Zabıta birimlerimiz halkımıza hizmet için gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışmaktadır” dedi.

Belediye daire müdürlüklerine belirli aralıklarla ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Cahan, bugünde Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Personeli ile istişarelerde bulunan ve durum değerlendirmesi yapan Başkan Cahan, birim müdürlükleri ile vatandaşlara en iyi hizmet noktasında toplantıların devam edeceğini belitti.

Halkımızla her zaman iç içeler

Kahvaltının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Cahan, “  Belediyemizin en önemli birimlerinden birisi de kuşkusuz zabıta müdürlüğüdür. Halkımızla her zaman iç içe olan personelimiz, şikayet ve önerilere de en yakından kulak verenlerdir. Mesai gözetmeksizin çalışan arkadaşlarımızın bizlerde her daim yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sıkıntılara adaletli ve kalıcı çözümler

Zabıta Müdürü Serdar Zengin ise, “Şehir yaşantısında sıkıntılara yer vermemek adına adaletli ve kalıcı çözümlerle işimizin başındayız. Vatandaşlarımız gerekli kurallara uyduğu sürece problemlere çözüm bulmak daha kolay olacaktır” dedi.

İlgili İçerikler: UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kahvaltı yeni uşak zabıta müdürlüğü