Başkan Cahan'dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

6-12-2016

Başkan Cahan’dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Cahan, “Zabıta birimlerimiz halkımıza hizmet için gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışmaktadır” dedi.

Belediye daire müdürlüklerine belirli aralıklarla ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Cahan, bugünde Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Personeli ile istişarelerde bulunan ve durum değerlendirmesi yapan Başkan Cahan, birim müdürlükleri ile vatandaşlara en iyi hizmet noktasında toplantıların devam edeceğini belitti.

Halkımızla her zaman iç içeler

Kahvaltının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Cahan, “  Belediyemizin en önemli birimlerinden birisi de kuşkusuz zabıta müdürlüğüdür. Halkımızla her zaman iç içe olan personelimiz, şikayet ve önerilere de en yakından kulak verenlerdir. Mesai gözetmeksizin çalışan arkadaşlarımızın bizlerde her daim yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sıkıntılara adaletli ve kalıcı çözümler

Zabıta Müdürü Serdar Zengin ise, “Şehir yaşantısında sıkıntılara yer vermemek adına adaletli ve kalıcı çözümlerle işimizin başındayız. Vatandaşlarımız gerekli kurallara uyduğu sürece problemlere çözüm bulmak daha kolay olacaktır” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kahvaltı yeni uşak zabıta müdürlüğü