​Başkan Cahan'ın Anneler Günü Mesajı

7-05-2016

Başkan Cahan’ın Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Annelerin haklarının asla ödenilmeyeceği vurgulanan açıklama şu şekilde devam etti:

“Bugün Anneler Günü olması hasebiyle bizler için son derece önemlidir. Gerek ülkemizde, gerekse dinimizde annelerimiz son derece kutsal ve önemlidir. Öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inançlarımız arasında yer almaktadır. Bugün dünyada nereye bakarsak bakalım aslında hepsi bir annenin eseridir. Annelerin yetiştirdiği evlatlar hep eserler bırakıp kalıcı şeyler yapmaktadırlar. Henüz doğmadan bizler için fedakar olan annelerimiz yaşamları boyunca aynı hassasiyetler bizlerin üzerinde varlıklarını hissettirmektedir. Biz annelerimizi bu nedenle çok seviyoruz ve değer veriyoruz. Onların dualarını ise her zaman önemsiyoruz. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum”

İlgili İçerikler: Hesna Öğünür 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAKTA GÜN BİRLİK GÜNÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu Uşak Belediyesi Dünya Su Günü Etkinlikleri İle Farkındalık Oluşturdu
uşak belediyesi anneler günü başkan nurullah cahan