​Başkan Cahan'ın Anneler Günü Mesajı

7-05-2016

Başkan Cahan’ın Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Annelerin haklarının asla ödenilmeyeceği vurgulanan açıklama şu şekilde devam etti:

“Bugün Anneler Günü olması hasebiyle bizler için son derece önemlidir. Gerek ülkemizde, gerekse dinimizde annelerimiz son derece kutsal ve önemlidir. Öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inançlarımız arasında yer almaktadır. Bugün dünyada nereye bakarsak bakalım aslında hepsi bir annenin eseridir. Annelerin yetiştirdiği evlatlar hep eserler bırakıp kalıcı şeyler yapmaktadırlar. Henüz doğmadan bizler için fedakar olan annelerimiz yaşamları boyunca aynı hassasiyetler bizlerin üzerinde varlıklarını hissettirmektedir. Biz annelerimizi bu nedenle çok seviyoruz ve değer veriyoruz. Onların dualarını ise her zaman önemsiyoruz. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum”

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı MİNİKLER, UŞAK'TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN SÖYLEDİ Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNÜN BUGÜNKÜ ADRESİ DOKUMACILAR SİTESİ Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı
uşak belediyesi anneler günü başkan nurullah cahan