Başkan Cahan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

27-07-2014

Başkan Cahan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı. Ramazan Bayramı’na tüm İslam aleminin hüzünlü girdiğine dikkat çekilen açıklama şöyle devam etti: " Mübarek Ramazan ayının girmesi ile birlikte yaşadığımız sevinç yerini bayram sevincine bırakıyor. Her ne kadar bayrama ulaşmanın mutluluğu içimizde yaşasak da, bu mübarek ayının bitecek olması bizlerde üzüntü bırakmaktadır. Bu nedenle şimdiden gelecek Ramazan ayını iple çekmekteyiz. Bu bayram ülkemizde coşku ve sevinç ile karşılanırken İslam coğrafyasında da acıların gözyaşının sular gibi aktığı bir karşılamaya sahne olmaktadır. Hemen sınır komşumuz olan Suriye’de ve Irak’ta yaşanan karmaşa ve insanlık dramlarının yanında, hepimizin gönüllerinde derin yaralar bırakan Filistin’de hala devam eden İsrail terörü söz konusudur. Bu elim tablo karşısında yaşadığımız bayram sevinci kat ve kat azalmakta ve bu coğrafyada yaşanan her üzücü olayı kalbimizin derinliklerinde bizler yaşıyor gibisine üzüntü hissetmekteyiz. Sevgili hemşehrilerim;  bu nedenle bizler yaşadığımız huzur ortamına şükretmeli ve Ortadoğu’da ki insanlık dramının bitmesi ve zulüm görenlerin zafere ulaşması için dualar etmeliyiz. Güzel dinimiz de din kardeşlerinin üzüntülerini paylaşmayı doğru bulmaktadır. Bu düşünceler ile Ramazan Bayramı’nın tüm hemşehrilerimize ve İslam alemine mübarek olmasını dilerken, acı çeken din kardeşlerimizin de kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ederim”

3.0
Son Düzenlemeler: 28 Temmuz, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Banaz İlçesinden, Ramazan Erol BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Ramazan Alabaş