Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi

2-05-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Sivaslı Yolu üzerinde ve Alparslan Caddesi’nde yürütülen çalışmaları inceledi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Denizli’yi ve Sivaslı ilçesini kent merkezine bağlayan Sivaslı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ayrıca Alparslan Caddesi üzerinden Kemalöz Mahallesi, Huzurpark ve İzmir yoluna doğrudan bağlantı sağlayacak kavşak çalışması hakkında bilgi aldı.

Yürütülen faaliyetlerdeki son durumu değerlendiren, yapılacak yan yollara, çevre düzenlemelerine ve aydınlatmalara yönelik ön incelemede bulunan Çakın,  trafiğin bu bölgede sorun olmaktan çıkacağını vurguladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yürütüldüğüne değinen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “İnsan odaklı bir bakış açısıyla faaliyetlerimizi şekillendiriyoruz. Vatandaşımızın trafikteki can güvenliği, konforu, huzuru için burada önemli bir çalışma hayata geçirilmiş olacak. Güzel bir şehir inşası önce mutlu insanlardan geçer. Bu düşünceyle kentimize kazandırılacak her hizmette, vatandaşlarımızın talepleri bizlere yön verecek. Halkımızın talebi üzerine burada yürütülen çalışmaların sona ermesiyle daha düzenli ve güvenli bir trafik sağlanacak.” dedi.

Çalışmalar sonrasında trafik kazalarının büyük ölçüde önlenmesini hedeflediklerini kaydeden Çakın, Uşak’ın Sivaslı girişinin de misafirler üzerinde güzel bir iz bırakacağını kaydetti.

Kavşaklar kapatılacak

Uşak’ın Sivaslı girişini güzel bir görünüme kavuşturmayı ve yapılacak kavşakla kent içi trafiği rahatlatmayı hedefleyen çalışmalar kapsamında, Alparslan Caddesi üzerinde yer alan çok sayıda kavşak da kapatılacak. Bu sayede kazaların büyük ölçüde önüne geçilmesi planlanıyor.

İlgili İçerikler: Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Etik Kurulu
uşak uşak belediyesi yol çalışmalar mehmet çakın