BAŞKAN ÇAKIN İSMETPAŞA CADDESİNDE TRAFİK DENETLEMESİNE KATILDI

3-07-2019

Uşak Kent Merkezine Bisiklet Yolu Geliyor

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İsmetpaşa Caddesi’nde yaya trafiğini olumsuz etkileyen bisiklet ve motosikletlerin caddeye girişini engelleyecek uygulamayla ilgili ekiplerin yaptığı denetime katıldı. Denetimler sırasında açıklama yapan Başkan Çakın, İsmetpaşa Caddesi başta olmak üzere şehrin farklı noktalarına bisiklet yolları yapılacağının müjdesini verdi.

Daha önce yaya güvenliğine dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenleyen ve şehirdeki yaya geçidi çizgilerini de ona göre dizayn eden Uşak Belediyesi ekipleri, bugün de İsmetpaşa Caddesi’ndeki yaya trafiğini daha güvenli hale getirmek için yapılan denetimlerde Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı ağırladı.

Başkan Çakın’ın girişimiyle geçtiğimiz günlerde İsmetpaşa Caddesi üzerinde yer alan, yayaları engelleyen ve haksız rekabete yol açan bazı noktaların kaldırılmasının ardından bugün de Trafik Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler caddeye kontrolsüz giren bisiklet ve motosiklet sürücülerini uyardı.

Zabıta Ekipleri Görevinin Başında

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Basın Toplantısında yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen ve İsmetpaşa Caddesi’ndeki bisiklet ve motosiklet trafiği hakkında yeni uygulamaların hayata geçirileceğini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, öğle saatlerinde cadde üzerinde denetimlerde bulunan Uşak Belediyesi Zabıta ekipleriyle alanda incelemelerde bulundu. Denetimler hakkında zabıta personelinden bilgi alan Başkan Çakın,  bisiklet ve motosiklet sürücüleriyle de sohbet ederek, uygulamanın Uşak için en güvenli ve huzurlu bir şekilde işleyebilmesi için çeşitli bilgi alışverişlerinde bulundu.

Başkan Çakın: “Sağlıklı Bir Uşak İçin Bisiklet Yollarını Arttıracağız”

Sağlıklı bir Uşak için, kentin belirli noktalarında bulunan bisiklet yollarının artırmak istediklerini ifade eden Başkan Mehmet Çakın, İsmetpaşa Caddesi’nde bisiklet geçişi için çeşitli çalışmalar yürüttükleri aktarırken, uygulamaya ek olarak cadde üzerinde, vatandaşların yürüyüşüne engel olmadan, bisiklet sürücülerinin hareket edebilmesi için bir alanı bisiklet geçişi için ayırmayı planlandıklarını dile getirdi. Konu hakkında alanda açıklamalarda bulunan Başkan Çakın şu şekilde konuştu:

“31 Mart yerel seçimlerden önce İsmetpaşa Caddesinde yayalarımızın rahat ve güvenli bir şekilde hareket edebilmesi için gerekli tedbirleri alacağımızı vatandaşlarımıza söz vermiştik. Bununla ilgili olarak çeşitli çalışmalarda bulunduk ve halkımızdan da güzel dönüşler aldık. İsmetpaşa Caddesi’nde hemşehrilerimizin hiçbir kazaya maruz kalmadan güvenli bir şekilde yürüyüşlerini yapabilmeleri adına bisiklet ve motosikletlerin caddeye girişlerini bugün itibariyle denetlemeye aldık. Bu konuda vatandaşlarımızın da her türlü fikir ve taleplerine Belediye olarak açığız. Hemşehrilerimizden, Uşak’ın huzurlu bir kent olabilmesi için yapmış olduğumuz uygulamaları sahiplenmesini ve alınan kararlara uymalarını, uymayanları uyarmalarını talep ediyorum”.

Zabıta ekipleriyle denetimlerde bulunan Başkan Çakın, ekiplerle toplu fotoğraf çekildikten sonra, cadde üzerinde vatandaşlarla sohbet etti.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE
uşak uşak belediyesi trafik mehmet çakın ulaşım müdürlüğü denetleme