Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti

18-06-2022

Sağanağa karşı en üst kademeden en alt kademeye kadar herkes sahada

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıda bulunduğu sağanak yağış kenti öğle saatlerinde etkisi altına aldı. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerini hazırda bekleten Uşak Belediyesi, yağışla birlikte harekete geçti. Başkan Çakın da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarla buluştu.

Uşak bugün öğle saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağışın etkisi altına girdi. Metrekareye 40 kilogramın üzerinde yağış düştüğü tahmin edilirken sağanak gece saatlerine kadar sürdü.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da süreci ekiplerle birlikte sahada anbean takip ederek, çalışmaları masada değil sahada yönetti.

İtfaiye, Su ve Kanalizasyon İşleri, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerine bağlı çok sayıda ekip su biriken noktalara müdahale etti. Bodrum katta bulunan bazı adreslere dolan sular da İtfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Bireylül Caddesi, Acun Sokaklar, Küçük Çarşı, otogar kavşağı başta olmak üzere birçok noktada incelemede bulunan Başkan Çakın, su giren hanelere de ziyarette bulunarak vatandaşların yanında oldu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Arifiye Çakın ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU Merkez Koyunbeyli Köyü'den Osman Çakın Başkan Çakın'dan 'Kentteki Tek Kadın Taksiciye' Sürpriz Ziyaret BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın Kadınlarla Bir Araya Geldi BAŞKAN ÇAKIN'DAN SOĞUKTA ÇALIŞAN EKİPLERE SICAK SÜRPRİZ
uşak uşak belediyesi çalışma mehmet çakın sağanak yağış ekip