Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti

18-06-2022

Sağanağa karşı en üst kademeden en alt kademeye kadar herkes sahada

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıda bulunduğu sağanak yağış kenti öğle saatlerinde etkisi altına aldı. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerini hazırda bekleten Uşak Belediyesi, yağışla birlikte harekete geçti. Başkan Çakın da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarla buluştu.

Uşak bugün öğle saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağışın etkisi altına girdi. Metrekareye 40 kilogramın üzerinde yağış düştüğü tahmin edilirken sağanak gece saatlerine kadar sürdü.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da süreci ekiplerle birlikte sahada anbean takip ederek, çalışmaları masada değil sahada yönetti.

İtfaiye, Su ve Kanalizasyon İşleri, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerine bağlı çok sayıda ekip su biriken noktalara müdahale etti. Bodrum katta bulunan bazı adreslere dolan sular da İtfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Bireylül Caddesi, Acun Sokaklar, Küçük Çarşı, otogar kavşağı başta olmak üzere birçok noktada incelemede bulunan Başkan Çakın, su giren hanelere de ziyarette bulunarak vatandaşların yanında oldu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN HAYATA GEÇİRİLEN 15 FARKLI PROJEDE İNCELEME YAPTI BAŞKAN ÇAKIN: BU MİLLET GAZİ OLUR, ŞEHİT OLUR AMA ESİR DÜŞMEZ Osman Çakın BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Ramazan Çakın Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Başkan Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Necati Çakın
uşak uşak belediyesi çalışma mehmet çakın sağanak yağış ekip