BAŞKAN ÇAKIN'DAN 10 KASIM MESAJI

9-11-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında 10 Kasım’ın sadece Atatürk’ü anmak değil aynı zamanda anlamak için önem taşıdığını belirten Başkan Çakın, Atatürk’ün memleket sevdasıyla milletimizle omuz omuza mücadele ederek şanlı bir zafer kazandığını ifade etti.

Çakın mesajına şöyle devam etti;

“Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümü. İlk Cumhurbaşkanımız ve ilk Başkomutanımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele azmi bizlere daima ışık olmuştur. O, tarihin tozlu sayfalarına hapsedilmeye çalışılan bir toplumu ayağa kaldırmış ve zafere olan inancını milletine aşılamıştır. Bu inancı rehber edinen milletimiz Cumhuriyetimize yakışır şekilde muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda yaklaşık yüz yıldır attığı emin adımlarla, bugün tüm dünyada adından söz ettiren bir millet haline gelmiştir. Bugün sahip olduğumuz çağdaş ve modern Cumhuriyet’in kanatları altında şahlanan güçlü Türkiye devleti olarak; milli birlik ve milli irade kavramlarının en büyük savunucusu olan Atatürk’ü hep birlikte bir kez daha saygıyla anmaktayız. Hayatı boyunca Yüce milletimizin bağımsızlığı ve egemenliği için mücadele etmiş olan Atatürk’ü ve bu yolda kendisine eşlik ederek ahirete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahramanlıklarıyla destan yazmış tüm gazilerimizi şükranla anıyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 09 Kasm, 2021
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU Başkan Çakın'dan 'Kentteki Tek Kadın Taksiciye' Sürpriz Ziyaret BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın Kadınlarla Bir Araya Geldi BAŞKAN ÇAKIN'DAN SOĞUKTA ÇALIŞAN EKİPLERE SICAK SÜRPRİZ BAŞKAN ÇAKIN YARENLER GECESİ'NE KATILDI