BAŞKAN ÇAKIN'DAN 10 KASIM MESAJI

9-11-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında 10 Kasım’ın sadece Atatürk’ü anmak değil aynı zamanda anlamak için önem taşıdığını belirten Başkan Çakın, Atatürk’ün memleket sevdasıyla milletimizle omuz omuza mücadele ederek şanlı bir zafer kazandığını ifade etti.

Çakın mesajına şöyle devam etti;

“Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümü. İlk Cumhurbaşkanımız ve ilk Başkomutanımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele azmi bizlere daima ışık olmuştur. O, tarihin tozlu sayfalarına hapsedilmeye çalışılan bir toplumu ayağa kaldırmış ve zafere olan inancını milletine aşılamıştır. Bu inancı rehber edinen milletimiz Cumhuriyetimize yakışır şekilde muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda yaklaşık yüz yıldır attığı emin adımlarla, bugün tüm dünyada adından söz ettiren bir millet haline gelmiştir. Bugün sahip olduğumuz çağdaş ve modern Cumhuriyet’in kanatları altında şahlanan güçlü Türkiye devleti olarak; milli birlik ve milli irade kavramlarının en büyük savunucusu olan Atatürk’ü hep birlikte bir kez daha saygıyla anmaktayız. Hayatı boyunca Yüce milletimizin bağımsızlığı ve egemenliği için mücadele etmiş olan Atatürk’ü ve bu yolda kendisine eşlik ederek ahirete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahramanlıklarıyla destan yazmış tüm gazilerimizi şükranla anıyorum”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 09 Kasm, 2021
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI