BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

14-07-2020
Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Mesajında “15 Temmuz Türk Milletinin mührünü taşıyan bir destandır.” diyen Başkan Çakın, “O gece tüm dünyaya millet olma ruhunun ne demek olduğunu bir kez daha gösterdik” açıklamasına yer verdi.

“HİÇBİR KİRLİ EMEL MİLLETİMİZİN İMAN DOLU GÖĞSÜNDEN ÖTEYE GEÇEMEZ”

Başkan Çakın, “15 Temmuz, fedakarlık ve vatan sevgisi demek, 15 Temmuz milli ve manevi değerlere, vatan toprağına ve al bayrağımıza can pahasına sahip çıkmak demektir. 15 Temmuz, bir olmak ve mukaddes toprakların asıl sahibinin millet olduğunu tarihe kazımak demektir. Şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ki, bu topraklar üzerinde kirli emellere sahip olan hiçbir kuvvet, milletimizin iman dolu göğsünden öteye geçemeyecektir. Şüphesiz, geçmişinde defalarca tarih yazan, çağ açan ve çağ kapatan Türk Milleti, hiçbir suretle kutsal değerlerine el sürülmesine, hele ki vatan toprağının işgal edilmesine izin vermeyecektir. O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrılarıyla, camilerimizden okunan salalarla, tüm Türkiye olarak meydanlara indik. Sadece birilerinin maşası olan hain FETÖ’ye değil, ardındaki tüm destekçilerine büyük bir ders verdik. Gösterdik ki, hangi piyonu kullanırlarsa kullansınlar, ‘son ocak sönmeden, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!’ Ve bugün aynı ruhu canlı tutarak, şehit kanlarıyla sulanmış memleketimizi ‘milli’ temeller üzerinde yükseltiyoruz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sınır içinde ve sınır ötesinde görev yürüten güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyerek, “Bulundukları bölgeye barış ve huzur götüren vatanın şerefli evlatlarına muzafferiyetler diliyorum” ifadelerini paylaştı.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi
uşak uşak belediyesi 15 temmuz açıklama mehmet çakın