BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

14-07-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

O gün yaşanan zaferin heyecanıyla taçlanan tüm duygularının şehitlerimize duydukları minnetle birleştiğini ifade eden Çakın; kutsal bayrağımıza ve vatan toprağımıza uzanan bütün ellerin kırılacağını vurguladı

Çakın mesajına şöyle devam etti;

“Kıymetli Hemşehrilerim; Yüce milletimiz 15 Temmuz 2016 günü demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimine büyük bir fedakarlıkla mukavemet göstermiş, bayrağımızı ve vatanımızı korumak adına canını hiçe sayarak mücadele etmiştir. Aziz milletimiz tek yürek tek bilek olarak kenetlenmiş, alçaklara yurdumuzu teslim etmemiştir. Yüce Allah’ın da izniyle, hainleri ivedilikle püskürtmüş, ezanlarımızı susturmaya yönelik kalkan elleri kırmış, vatan toprağına göz dikenlere dersini vermiştir.

Büyük bir demokrasi zaferi olarak tarihe geçen 15 Temmuz’da milletimiz; tıpkı Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi şartlar ne olursa olsun ülkemizin geleceği adına karar verme yetkisinin sadece kendisinde olduğunun altını bir kez daha çizmiştir. Elbette bu mücadele esnasında Hakka kavuşan şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Onları büyük bir minnet ve saygıyla anıyor; gazilik unvanına erişen kahraman vatan evlatlarımızı şükranlarımla selamlıyorum.

Rabbim bu vatanın evlatlarının kalbinden vatan sevgisini, ruhundan mücadele azmini, bedeninden güç ve kuvveti eksik etmesin. Bu millete bir daha vatan savunması yapmak zorunda kalacağı kötü günleri göstermesin. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi gününü en kalbi duygularımla kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Son Düzenlemeler: 14 Temmuz, 2021
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU Uşak Belediyesi Dünya Su Günü Etkinlikleri İle Farkındalık Oluşturdu Başkan Çakın'dan 'Kentteki Tek Kadın Taksiciye' Sürpriz Ziyaret BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
uşak uşak belediyesi anma 15 temmuz mehmet çakın