BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

14-07-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

O gün yaşanan zaferin heyecanıyla taçlanan tüm duygularının şehitlerimize duydukları minnetle birleştiğini ifade eden Çakın; kutsal bayrağımıza ve vatan toprağımıza uzanan bütün ellerin kırılacağını vurguladı

Çakın mesajına şöyle devam etti;

“Kıymetli Hemşehrilerim; Yüce milletimiz 15 Temmuz 2016 günü demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimine büyük bir fedakarlıkla mukavemet göstermiş, bayrağımızı ve vatanımızı korumak adına canını hiçe sayarak mücadele etmiştir. Aziz milletimiz tek yürek tek bilek olarak kenetlenmiş, alçaklara yurdumuzu teslim etmemiştir. Yüce Allah’ın da izniyle, hainleri ivedilikle püskürtmüş, ezanlarımızı susturmaya yönelik kalkan elleri kırmış, vatan toprağına göz dikenlere dersini vermiştir.

Büyük bir demokrasi zaferi olarak tarihe geçen 15 Temmuz’da milletimiz; tıpkı Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi şartlar ne olursa olsun ülkemizin geleceği adına karar verme yetkisinin sadece kendisinde olduğunun altını bir kez daha çizmiştir. Elbette bu mücadele esnasında Hakka kavuşan şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Onları büyük bir minnet ve saygıyla anıyor; gazilik unvanına erişen kahraman vatan evlatlarımızı şükranlarımla selamlıyorum.

Rabbim bu vatanın evlatlarının kalbinden vatan sevgisini, ruhundan mücadele azmini, bedeninden güç ve kuvveti eksik etmesin. Bu millete bir daha vatan savunması yapmak zorunda kalacağı kötü günleri göstermesin. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi gününü en kalbi duygularımla kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Son Düzenlemeler: 14 Temmuz, 2021
İlgili İçerikler: GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇAY OCAĞINDA KULLANILMAK ÜZERE ÇAY KAZANI ALIMI Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi Başkan Çakın İşitme Engelli Bireylerle Buluştu BAŞKAN ÇAKIN MUHALEFETİN İDDİALARINI YALANLADI BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı 15 TEMMUZ DESTANI UŞAK MEYDANINDA ANILDI
uşak uşak belediyesi anma 15 temmuz mehmet çakın