Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28-10-2019

Kıymetli hemşehrilerim;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülke ve Millet olarak daha kuvvetli olmak ve karşımıza çıkan engelleri aşmak için ihtiyacımız olan en önemli husus, birlik ve beraberliktir. İstiklal Mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün de, yarın da önümüze çıkan ve çıkabilecek her türlü engel karşısındaki en büyük değerimiz ve dayanağımız bu birlik ve beraberlik duygumuzdur.

Bu duyguyu güçlü tuttuğumuz müddetçe aşamayacağımız engel yoktur. Dönüp baktığımızda şanlı tarihimizin bunun örnekleriyle dolu olduğunu görürüz.

Türkiye Cumhuriyeti 96. yılında Devlet ve Milletiyle el ele vererek muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefine doğru emin adımlarla ilerlerken, bu millet, bugünlere nasıl gelindiğini asla unutmamıştır. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da milletimiz, şanlı tarihimize, milli benliğimize sahip çıkacak, çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir biçimde yürümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak, Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı günün yıldönümünde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi milletçe rahmet, minnet ve şükranla anıyor,  milletimizin ve siz kıymetli Uşaklı hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 28 Ekim, 2019
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Gündemi Değerlendirdi Merak Edilenleri Yanıtladı Koronavirüs önlemleri Başkanla halkın arasına giremedi Başkan Çakın'dan Miraç Kandili Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ Başkan Çakın'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Öğrencilerin İlk Dersi Başkan Çakın'dan Başkan Mehmet Çakın'ın Regaib Kandili Mesajı Murat Başkan Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi