BAŞKAN ÇAKIN'DAN 29 EKİM MESAJI

28-10-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan Cumhuriyet’in ilanının 98. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla karşıladıklarını vurgulayan Başkan Çakın, “Yüce Milletimizin verdiği kurtuluş mücadelesi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’le taçlandı. Bu anlamlı gün, aynı zamanda bağımsızlığımızın ve hürriyetimizin de ilanı anlamına gelmektedir.” dedi.

Çakın mesajına şöyle devam etti:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle ilerlerken yaşanan zorlukları milletimiz asla unutmamıştır. Vatan savunmasında verilen üstün mücadele; Türk milletinin bağımsızlığı bir karakter olarak benimsediğinin açıkça bir işaretidir. İstiklal Mücadelesi’ndeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün ve yarın da önümüze çıkan ve çıkabilecek her türlü engel karşısındaki en büyük dayanağımız bu duygudur. Mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanmasıyla kurulan Cumhuriyetimizin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Tüm kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor; milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 28 Ekim, 2021
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN SOĞUKTA ÇALIŞAN EKİPLERE SICAK SÜRPRİZ BAŞKAN ÇAKIN YARENLER GECESİ'NE KATILDI BAŞKAN ÇAKIN ÜNİVERSİTE TOPLULUKLARIYLA BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN E-SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI BAŞKAN ÇAKIN'IN SÜRPRİZİ GENÇLERİ MUTLU ETTİ BAŞKAN ÇAKIN SEÇİLMİŞ KADINLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDELERLE DOLU BULUŞMA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞKAN ÇAKIN'A ÖDÜL BAŞKAN ÇAKIN'DAN 10 KASIM MESAJI
uşak 29 ekim kutlama mehmet çakın