Başkan Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı

30-05-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaptığı yazılı açıklamayla Kadir Gecesini kutladı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Kadir Gecesi’nin güzellikler getirmesini temenni eden Başkan Çakın, bu özel geceyi bir fırsat olarak nitelendirdi.

Kadir Gecesi’nin manevi yönüne vurgu yapan Başkan Mehmet Çakın şu açıklamalara yer verdi:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda; bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Mübarek geceler bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran müstesna zaman dilimleridir.

Tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gecenin, yapacak olduğumuz ibadetlerle ihyası, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir. Bize düşen, bu mübarek geceyi vesile kılarak günahlarımıza tövbe edip, akıbetimizin hayır olması için dua etmektir.

Başta Uşak'lı hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin bütün insanlığı huzur ve barış içerisinde Ramazan Bayramı’na eriştirmesini diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Çakın'dan Bayram Mesajı Başkan Çakın'dan Bayram Mesajı Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı Başkan Mehmet Çakın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu Başkan Mehmet Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı
başkan Çakın’dan Kadir Gecesi Mesajı