Başkan Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı

30-05-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaptığı yazılı açıklamayla Kadir Gecesini kutladı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Kadir Gecesi’nin güzellikler getirmesini temenni eden Başkan Çakın, bu özel geceyi bir fırsat olarak nitelendirdi.

Kadir Gecesi’nin manevi yönüne vurgu yapan Başkan Mehmet Çakın şu açıklamalara yer verdi:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda; bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Mübarek geceler bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran müstesna zaman dilimleridir.

Tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gecenin, yapacak olduğumuz ibadetlerle ihyası, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir. Bize düşen, bu mübarek geceyi vesile kılarak günahlarımıza tövbe edip, akıbetimizin hayır olması için dua etmektir.

Başta Uşak'lı hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin bütün insanlığı huzur ve barış içerisinde Ramazan Bayramı’na eriştirmesini diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

İlgili İçerikler: Kadir Türker BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Etik Kurulu Kadir Tekin Başkan Mehmet Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı BAŞKAN ÇAKIN İSMETPAŞA CADDESİNDE TRAFİK DENETLEMESİNE KATILDI
başkan Çakın’dan Kadir Gecesi Mesajı