Başkan Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı

30-05-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaptığı yazılı açıklamayla Kadir Gecesini kutladı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Kadir Gecesi’nin güzellikler getirmesini temenni eden Başkan Çakın, bu özel geceyi bir fırsat olarak nitelendirdi.

Kadir Gecesi’nin manevi yönüne vurgu yapan Başkan Mehmet Çakın şu açıklamalara yer verdi:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda; bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Mübarek geceler bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran müstesna zaman dilimleridir.

Tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gecenin, yapacak olduğumuz ibadetlerle ihyası, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir. Bize düşen, bu mübarek geceyi vesile kılarak günahlarımıza tövbe edip, akıbetimizin hayır olması için dua etmektir.

Başta Uşak'lı hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin bütün insanlığı huzur ve barış içerisinde Ramazan Bayramı’na eriştirmesini diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Kadir Kanat BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Kadir Oruç BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Kadir Gül
başkan Çakın’dan Kadir Gecesi Mesajı