Başkan Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı

30-05-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaptığı yazılı açıklamayla Kadir Gecesini kutladı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Kadir Gecesi’nin güzellikler getirmesini temenni eden Başkan Çakın, bu özel geceyi bir fırsat olarak nitelendirdi.

Kadir Gecesi’nin manevi yönüne vurgu yapan Başkan Mehmet Çakın şu açıklamalara yer verdi:

“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü ve aynı zamanda; bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Mübarek geceler bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran müstesna zaman dilimleridir.

Tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gecenin, yapacak olduğumuz ibadetlerle ihyası, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir. Bize düşen, bu mübarek geceyi vesile kılarak günahlarımıza tövbe edip, akıbetimizin hayır olması için dua etmektir.

Başta Uşak'lı hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin bütün insanlığı huzur ve barış içerisinde Ramazan Bayramı’na eriştirmesini diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Kadir Mut Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
başkan Çakın’dan Kadir Gecesi Mesajı