Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı

30-07-2020

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Mesajında dini ve milli bayramların birleştirici birer unsurlar olduğunu kaydeden Başkan Çakın, dayanışma kültürünün önemine işaret etti.

Ortaya konulan birlik ve beraberliğin güçlü yarınların inşası için büyük bir değer taşıdığını, bu dönemlerin kenetlenmek için oldukça önemli olduğunu paylaştı.

İşte o açıklama:

“Kıymetli Hemşehrilerim;

İslam Alemi olarak bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın ve bu manevi atmosferi yaşamanın sevincini taşıyoruz.

Biliyoruz ki bayramlar, gerek ümmet ve gerekse millet olarak bizleri birbirimize kenetleyen, manevi manada ruhlarımızı güçlendiren, dayanışmanın ve paylaşmanın perçinlendiği günlerdir.

İnsani değerlerin ön plana çıktığı, dostluğun, kardeşliğin ve arkadaşlığın her zamankinden çok daha derin manalar taşıdığı bu değerli günler hasretlerin son bulması ve kavuşmalar için bir vesiledir.

Şüphesiz, güçlü yarınların inşası zor zamanlarda ve böyle değerli günlerde daima omuz omuza olmakla mümkündür.

Yardımlaşma ve hoşgörü kültürünün hakim olduğu Kurban Bayramı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için de bir tebessüm vesilesidir. Bir tebessümse hem dünyayı hem de ahireti güzelleştirmek için büyük bir kıymet taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, kurban bayramının ülkemize, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm İslam Aleminin ve Uşaklı  hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.”

YOLA ÇIKACAKLARA ÇAĞRI

Başkan Çakın, Kurban Bayramı için memleketlerine dönen vatandaşlara yönelik de bir çağrıda bulundu. Trafik kurallarının kavuşmaların teminatı olacağını aktaran Başkan Çakın, “Yola çıkacak değerli vatandaşlarımızın kurallara uymasını önemle hatırlatmak istiyorum. Bayramların hüzünle değil neşeyle geçmesi için bu oldukça önemli bir konu.” dedi.

Başkan Mehmet Çakın, pandemi sürecinin tamamıyla bitmediğine de dikkat çekerek bu konuda vatandaşları duyarlı olmaya, maske, hijyen ve sosyal mesafe uyarılarına dikkate etmeye davet etti.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Kurban Kesim Noktaları ve Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Duyuru Kurban Satış Noktası Kura Çekim Sonuçları BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı.
uşak kurban bayramı kutlama mehmet çakın