BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ

26-05-2020

-Uşak Belediyesi Tüm Birimleriyle Sahada

Personelinin daima yanında olan ve çalışmalarını yakından takip eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bayram mesaisindeki çalışanlarını unutmadı. Başkan Çakın, meclis üyelerinin katılımıyla ve tatlılarla personeline bayram ziyareti gerçekleştirdi.

23 Mayıs Arefe günü başlayan ve 26 Mayıs Salı günü bitecek olan Ramazan Bayramı’nı ve bu süreçteki sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen Uşak Belediyesi ekipleri, şehirdeki çalışmalarına hız verdi.

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle caddelerin boş kalmasının ardından Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü kent genelinde en çok kullanılan cadde ve sokakların yol ve yaya geçidi çizgilerini boyayarak belirgin hale getirdi.

Bunun yanında Temizlik İşleri Müdürlüğü standart hale getirdiği cadde ve sokakların süpürülmesi, yıkanması, halk ekmek satış noktalarının dezenfekte edilmesi hususundaki çalışmalarını sürdürdü.

Özellikle vatandaşların huzur ve güvenliğinin temini için Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü personelleri de nöbetlerinin başında yer aldı.

Cadde ve sokakların denetlenmesi, park bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarının kene ve zararlı haşerelere karşı ilaçlanması konusunda da çalışma yürüten Uşak Belediyesi personellerini Başkan Çakın çalışma alanlarında ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramı süresince mesaisine aralıksız devam eden Uşak Belediyesi personelleriyse Başkan Çakın’ın ziyaretiyle moral buldu.

ÇALIŞMALAR ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA SÜRÜYOR

Bu yıl belki de ilk kez böyle bir bayram yaşıyoruz. Bayramlar bizim için bir arada olduğumuz, kucaklaştığımız, birlik ve beraberliğin simgesi olan günlerdir. Ancak içinden geçtiğimiz bu pandemi sürecindeki sağlık tedbirleri nedeniyle bayramımızı evde geçiriyoruz. Tabi bu süreçte şehrimizin dört bir yanında çalışmalar devam ediyor. Bugün bizler de Belediye Meclisimizdeki arkadaşlarımızla birlikte hem şehrimizde devam eden çalışmaları yerinde gördük hem de çalışan personellerimizle bayramlaştık.” dedi.

SOKAK CANLILARI DA UNUTULMADI

Vatandaşların dışarıya çıkamaması nedeniyle canlıların gıda bulmakta zorlanabileceğini göz önüne aldıklarını anımsatan Başkan Çakın, “Tabi bir taraftan şehrimizi güzelleştirip ihtiyaçları karşılarken, diğer yandan da tüm canlılar bizimdir diyerek sokak hayvanlarımızı ve bitkilerimizi de susuz ve gıdasız bırakmayacak şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Eğer ki kurallara uyarsak, eğer ki bu süreçte evde kalırsak inanıyorum ki kısa süre içerisinde bu salgın musibetinden de kurtulacağız. Yine hep beraber parklarımızı dolduracağız, çocuklarımız parklarda oynayacaklar. Ben tekrar tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, evde ve sağlıcakla kalmalarını diyorum.” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Bayram Akkaya BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Bayram Çümen Adem Bayram Ceylan BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI Bağbaşı Köyünden, Bayram Yörük BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE Karakuyu Köyünden, Bayram Yıldırım
başkan ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ