BAŞKAN ÇAKIN'DAN SOĞUKTA ÇALIŞAN EKİPLERE SICAK SÜRPRİZ

24-01-2022

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, günlerdir etkili olan kar yağışı nedeniyle yürütülen kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından olumsuz hava koşullarına karşı alınacak tedbirlerle ilgili çalışmalarına günler öncesinden başlayan Uşak Belediyesi ekipleri, şehrin dört bir yanında araç ve yaya güvenliğini sağlamak adına müdahalelerini sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında birçok ana ve ara arter olumsuz koşullardan arındırılırken; pek çok farklı noktada tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Soğuk Tempoya Sıcak Bir Mola

Devam eden çalışmalar kapsamında şehrin önemli noktalarından biri olan Atapark Meydanı’nda bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, soğuk hava şartları içerisinde hoş bir sürprizle karşılaştı. Alandaki çalışmaları incelemek üzere bölgeye giden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, hava sıcaklığının zaman zaman sıfırın altına indiği koşullarda çalışmakta olan işçilere sıcak tarhana çorbası ikram etti.

Çakın; “Ekiplerimiz Yoğun Mesaide”

Kent genelinde etkisini artıran kar yağışının ilk gününden bu yana yoğun bir biçimde çalıştıklarını ifade eden Başkan Çakın, “Burada vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamaması için çabalayan, önemli görev üstlenen bir ekibimiz var. Kimse en ufak bir sıkıntı yaşamasın diye ekiplerimiz, günlerdir 24 saat esası ile mesaide. Kendilerine halkımız ve şahsım adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Kış aylarında tüm araç, personel ve ekipmanlarıyla sahada olduklarını hatırlatan Çakın, hem araçların hem de vatandaşların güvenliği için titizlikle çalıştıklarını belirtti. Ziyaretin ardından kendilerine gösterilen incelikten duydukları memnuniyeti dile getiren Uşak Belediyesi ekipleri ise Başkan Çakın’a teşekkür ederek çalışmalarını sürdürdü.

Bir sürpriz de gece saatlerinde geldi

Gün içerisinde personellere hem teşekkür hem de motivasyon ziyareti gerçekleştiren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, gece saatlerinde de işçileri sahada ziyaret etti. Saat 00.30’da AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ile tuzlama faaliyetlerini yürüten personellerle buluşan Başkan Mehmet Çakın kolaylıklar diledi. Öte yandan kar yağışına bağlı olarak problem yaşayan vatandaşların, ALO 153 ile irtibata geçerek dilek ve şikayetlerini Uşak Belediyesi’ne iletebileceği bildirildi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
uşak uşak belediyesi kar karla mücadele mehmet çakın sıcak sürpriz