Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı

31-12-2019

Değerli hemşehrilerim

Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için önemli gelişmelerin ve değişimlerin yaşandığı 2019 yılını geride bırakıyor, yeni umutlar ve heyecanlar eşliğinde 2020 yılına giriyoruz.

Yeni yılda da ülkemizin ve şehrimizin her alanda ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Bizler Uşak Belediyesi olarak, 2020 yılına büyük hedef ve amaçlarla giriyoruz. Siz değerli Uşaklılardan aldığımız güven ve destek ile hedeflenen 2023 Uşak’ını inşa etmek için yeni yılda da gayret göstereceğiz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparak, 2020 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde bir yıl geçirmek için siz kıymetli hemşehrilerimizle iç içe olacağız, istişareler edeceğiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle;  ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için 2020 yılının barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, siz kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını gönülden tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Uşak Belediye Başkanı

Mehmet Çakın

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Gündemi Değerlendirdi Merak Edilenleri Yanıtladı Merkez Aktaş köyünden Mehmet Yılmaz Koronavirüs önlemleri Başkanla halkın arasına giremedi UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ Başkan Çakın'dan Miraç Kandili Mesajı Osman Yıldırım Taliye Yılancı Başkan Mehmet Çakın'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı Merkez Dağdemirler Köyünden Dündar Yılmaz Selvioğlu Köyünden Emine Yılmaz
başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı