BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ

22-04-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın çağrısı kitap bağışına dönüştü. Uşak merkez ilçede yer alan bir okula 200 kitap bağışlandı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın seçimlerin hemen sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrı karşılık bulmaya devam ediyor. Tebrik ziyaretlerine gelen misafirler için çiçek getirmek yerine Uşak’ta ihtiyacı olan kütüphane ve okullara kitap bağışında bulunulmasını veya hayvan barınağı için mama getirilmesini rica eden Çakın’ın talebi geniş yankı buldu.

Çevreci duruşuyla örnek bir tavır sergileyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın çağrısı üzerine, şimdiye kadar onlarca kitap ihtiyaç sahibi okullara ve kütüphanelere teslim edilirken, çok sayıda mama da hayvan barınağına ulaştırıldı.

Bu rica kapsamında Uşak Eşe Halil Erdoğdu İlkokuluna 200 kitap bağışlayan Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve müdür yardımcıları, Başkan Çakın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eşe Halil Erdoğdu İlkokulu’na bağışlanan kitapların, miniklerin geleceğine önemli bir katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Mehmet Çakın, “Bizler yatırımı geleceğe yapmalıyız. Doğru adımlar, güçlü Türkiye’nin temelini oluşturacak. Yarınların inşası, küçük görülen adımlarla başlar. İnşAllah daima bu düşünce ile hareket ederek, önceliğimizi doğru belirleyeceğiz. Bu kapsamda belediyemize ziyaretlerinde kitap ve mama getiren tüm hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent Şahin nezdinde tüm müdür yardımcılarımıza da bu anlamlı bağışları nedeniyle ve ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Etik Kurulu
uşak uşak belediyesi hayırlı olsun mehmet çakın kitap tebrik