BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ

22-04-2019

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın çağrısı kitap bağışına dönüştü. Uşak merkez ilçede yer alan bir okula 200 kitap bağışlandı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın seçimlerin hemen sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrı karşılık bulmaya devam ediyor. Tebrik ziyaretlerine gelen misafirler için çiçek getirmek yerine Uşak’ta ihtiyacı olan kütüphane ve okullara kitap bağışında bulunulmasını veya hayvan barınağı için mama getirilmesini rica eden Çakın’ın talebi geniş yankı buldu.

Çevreci duruşuyla örnek bir tavır sergileyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın çağrısı üzerine, şimdiye kadar onlarca kitap ihtiyaç sahibi okullara ve kütüphanelere teslim edilirken, çok sayıda mama da hayvan barınağına ulaştırıldı.

Bu rica kapsamında Uşak Eşe Halil Erdoğdu İlkokuluna 200 kitap bağışlayan Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve müdür yardımcıları, Başkan Çakın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eşe Halil Erdoğdu İlkokulu’na bağışlanan kitapların, miniklerin geleceğine önemli bir katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Mehmet Çakın, “Bizler yatırımı geleceğe yapmalıyız. Doğru adımlar, güçlü Türkiye’nin temelini oluşturacak. Yarınların inşası, küçük görülen adımlarla başlar. İnşAllah daima bu düşünce ile hareket ederek, önceliğimizi doğru belirleyeceğiz. Bu kapsamda belediyemize ziyaretlerinde kitap ve mama getiren tüm hemşehrilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent Şahin nezdinde tüm müdür yardımcılarımıza da bu anlamlı bağışları nedeniyle ve ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
uşak uşak belediyesi hayırlı olsun mehmet çakın kitap tebrik