Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı.

18-05-2020

Değerli Hemşehrilerim,

Evrensel mesajlarla dolu olan ilahi kelamın insanlığa ulaştığı kutlu gece olan bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.

Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu müstesna gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Yüce Rabbimizin, bin aydan daha hayırlı olduğunu haber verdiği bu gecede, ümmetin birlik ve beraberliği, kardeşliğimizin güçlenerek gelişmesi, insanlığın şu an en büyük tehdidi olan salgının bir an önce bertaraf olması için dua edelim. Bu gece yapılan hayırlı işlerin mükafatının binlerce kat fazlasıyla görüleceği hesabiyle, yoksullara, yolda kalmışlara, ihtiyaç sahiplerine destek olmak, başkalarının dualarında yer almak için de bir fırsattır.

Ramazan Ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı bu gecenin, ülkemize, İslam Alemine ve dünya insanlığına barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, aziz milletimizin ve Uşaklı hemşehrilerimin Kadir Gecelerini en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun…

Mehmet ÇAKIN

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 18 Mays, 2020