Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı

7-11-2019

Kıymetli Hemşehrilerim;

"Tüm İslam Alemi olarak, bir kez daha Mevlid-i Nebi Haftasına ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgili Peygamberimiz (SAV), Yüce Rabbimizin insanlığa gönderdiği en son elçidir ve bütün bir insanlığın dirilişine, karanlıklardan aydınlığa geçişine vesile olmuştur.

Bütün insanlığa örnek olacak bir hayat sürmüş olan Peygamber Efendimiz (SAV), güzel ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamından tüm insanlığa aktarmıştır. Rehber olmuştur.

Bu kutlu geceyi, O'nun hayatını, insanlığa aktardığı ilahi mesajları ve değerleri düşünerek ve bunları hayatımıza yansıtmak için bir fırsat olarak görmeliyiz.

Af ve Mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu gecede birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeli, yoksullara, yetim ve kimsesizlere el uzatmalıyız.

Bu kutlu gece vesilesiyle sevgili Peygamberimiz H.Z. Muhammed (SAV)'e salat ve selamlarımızı gönderirken, Mevlid Kandili'nin bütün İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum"

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Gündemi Değerlendirdi Merak Edilenleri Yanıtladı Merkez Aktaş köyünden Mehmet Yılmaz Merkez Aktaş Köyünden Mehmet Öztürk Koronavirüs önlemleri Başkanla halkın arasına giremedi Başkan Çakın'dan Miraç Kandili Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı Mehmet Altınkaya Mehmet Ali Uçar UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ Başkan Çakın'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı