Başkan Mehmet Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı

5-05-2019

Kıymetli hemşehrilerim;

Kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, bereketin anlayışının en ileri düzeyde yaşandığı bir  Ramazan Ayına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz.

Manevi huzur iklimi, onbir ayın sultanı Ramazan ayında, yüce dinimizin emrettiği gibi, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek yardımlarda bulunmak, manevi duygularımızı daha da güçlendirecektir.

Paylaşmanın daha bir önem kazandığı, bir birinden müstesna güzellikleri içerisinde barındıran bu rahmet ve mağfiret ayında,  kalplerimizden huzurun, sofralarımızdan bereketin, evlerimizden saadetin eksik olmamasını diliyor, Yüce Allah'tan  bizleri barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice Ramazanlara kavuşturmasını niyaz ediyor, tüm hemşehrilerime ve İslâm âlemine hayırlı Ramazanlar diliyorum...

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 05 Mays, 2019