BAŞKAN MEHMET ÇAKIN'DAN YENİ YIL MESAJI

31-12-2020

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında 2021’in sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Çakın, yeni yılın hizmet anlamında da hız kazanılan bir süreç olacağını vurguladı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Acı tatlı birçok anı biriktirdiğimiz 2020 yılını geride bırakıyoruz. Pandemi başta olmak üzere gerek ülke gerekse dünya olarak birçok sınav verdik ve badireler atlattık. Yaşanan tüm sorun ve sıkıntılar karşısında her zamankinden çok daha büyük bir birlik ve beraberliği ortaya koyduk. Yeni miladi yılın bu bağları güçlendirmesini, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık adına mutluluk, huzur ve güzellikler getirmesini diliyoruz. Mesafelerin kalktığı, sağlıklı bir yıl olması şüphesiz ki hepimizin ortak arzusudur.” dedi.

2021 YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK

2020 yılında birçok önemli çalışmanın temelini attıklarını ve önemli çalışmalar başlattıklarını kaydeden Başkan Mehmet Çakın, “Şeffaf bir belediyecilik anlayışını yönetimimize yansıttık. Pandemiye rağmen halkımızla olan bağlarımızı daima güçlü tuttuk. Gönül Belediyeciliği şiarıyla çıktığımız yolda vatandaşımızın tebessümünü sağlayabilmek adına hizmetler ürettik. Bundan sonraki süreçte de öz kaynaklarımızla temel ihtiyaçların karşılanması, kalıcı ve Uşak’a değer katacak önemli projelerin hayata geçirilmesi için tam kadro yolumuza devam edeceğiz. Sosyal ve yapısal projelerle ilimize değer katacağız. Katılımcı, sürdürülebilir, ilkeli adımlarla geleceğin modern şehirleri arasına şehrimizin de ismini yazdırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Ülkemizin ve şehrimizin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Başkan Çakın, kalkınma hamleleriyle öne çıkan bir 2021 hedeflediklerini belirtti.

Çakın, “Bu duygularla bir kez daha 2021 yılının şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içerisinde geçmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 31 Aralk, 2020
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR Mehmet Karagöz Mehmet Balaban Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Mehmet Vural Sivaslı/Karaboyalık Köyünden, Mehmet Zeybek Mehmet Özbek Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden, Mehmet Ayhan UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak uşak belediyesi kutlama yeni yıl mehmet çakın