Başkan Mehmet Çakın'ın Regaib Kandili Mesajı

26-02-2020

Kıymetli hemşehrilerim;

Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı, ellerimizi hep beraber duaya açtığımız en müstesna günlerdendir.

İşte bu anlamda idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) kutlu yolculuğunun ışığında, Yüce Yaradan’a, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, kandillerimizin özüne yakışır şekilde; vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vererek, bu anlamlı günün, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Müslümana yakışan duruş da işte budur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Uşaklı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Gündemi Değerlendirdi Merak Edilenleri Yanıtladı Merkez Aktaş köyünden Mehmet Yılmaz Merkez Aktaş Köyünden Mehmet Öztürk Koronavirüs önlemleri Başkanla halkın arasına giremedi Başkan Çakın'dan Miraç Kandili Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı Mehmet Altınkaya Mehmet Ali Uçar UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ Başkan Çakın'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
başkan Mehmet Çakın'ın Regaib Kandili Mesajı