Başkan Nurullah Cahan Özel Öğrencilerle Şenlikte Buluştu

20-04-2018

Uşak Belediyesi ve Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ortaklığında düzenlenen uçurtma şenliğiyle engelli öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Şenlikte Başkan Nurullah Cahan ile uçurtma uçurdular.

Uşak Belediyesi ve Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ortaklığında engelli bireyler için Uçurtma Şenliği düzenlendi. Hareketli yaşamı desteklemek için gerçekleştirilen proje ile okulun özel öğrencileri keyifli bir vakit geçirdi. Yaklaşık 70 öğrenci, 25 öğretmen, okul aile birliği üyeleri ve veliler katıldı.

Öğrencileri etkinlikte yalnız bırakmayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade ederek, “Onların güzel anlar geçirmeleri, aileleriyle birlikte mutlu olmaları bizim için önemli. Uşak Belediyesi sosyal bir belediyecilik anlayışına sahip. Alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere hemen hemen her konuda öncü çalışmalarımız var.” dedi.

Özel Eğitim gören çocuklarla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Cahan, “Onlar için güzel bir Uçurtma Şenliği ve eğlenmelerine olanak sağlayacak bir ortam oluşturduk. Belediye olarak onlara her türlü imkânı sağladık ve onları yalnız bırakmadık. Birlikte uçurtma yaparak gökyüzüne havalandırdık. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Okul Müdürü Acar: Birlik İçerisinde Projeler Çeşitlenecek

Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Cumhur Acar ise, “Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında bu gün ‘Uçurtma Şenliği’ düzenliyoruz. Çocuklarımızla beraber güzel bir etkinlik geçiriyoruz. Bu programda bize her zamanki gibi destek olan ve yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Oyuncaklarımız var, uçurtmalarımız var ve sabah bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Bundan sonra da İnşallah etkinliklerimiz belediyemizin de destekleriyle birlik içerisinde çeşitlenecek.” değerlendirmesinde bulundu.

Okul öğrencisi Mert Çelik ise Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür ederek, “Uçurtma şenliği nedeniyle mutlu olduk. Belediye Başkanımız kırmadılar, sağ olsun geldiler. Çok mutlu olduk.” diyerek duygularını dile getirdi.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Nurullah Berber BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE 3. YILA ÖZEL BÜYÜK JEST Güneli Köyünden, Nurullah Ateş KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI Nurullah Köse
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Engelli Özel çocuklar down sendromu vala gedik okulu uçurtma şölen