Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret

20-06-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı nedeniyle eşi Halime Cahan ile birlikte Uşak Huzurevi’ne, Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezi’ne ve Çocuk Evleri Sitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan Bayramı’nın coşkusunu paylaşmak adına bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Cahan, huzurevindeki yaşlılarla bayramlaştı, engelli bireylerle bir araya geldi ve Çocuk Evleri’ni ziyaret ederek gençlere bayram hediyesi verdi.

İlk olarak Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eşi Halime Cahan ile birlikte yaşlıların bayramlarını kutladı, tek tek ellerini sıkarak karanfil dağıttı. Yaşlılara hediye takdim eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan huzurevi sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi ve onlarla birlikte çay içti.

Daha sonra Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek engelli bireylerin bayramını tebrik etti. Çocuk Evleri Sitesi ziyaretiyle programını sürdüren Cahan, farklı yaş grubundaki çocuklara hediye vererek bayramlarını kutladı. Eğitimleri, sosyal yaşantıları gibi konularda çocuklardan bilgiler alan Uşak Belediye Başkanı, çocukların bir istekleri olup olmadığını sordu. Çeşitli etkinliklerle daha önce de gençlerin özel vakitler geçirmesini sağlayan Cahan, her anlamda destekte bulunmaya devam edeceklerini, bir istekleri olması halinde bunun uygulanacağını kaydetti.

Bayramın paylaşmak demek olduğunu ifade eden Cahan, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle bir kez daha gördük ki gönül köprüleri ne kadar sağlamsa bu topraklar o kadar güzel. Bizler kurumlarımızın kapılarını çaldık, yaşlılarımızın ellerini öptük, gençlerimize hediyeler verdik ve engelli bireylerimizin de daima olduğu gibi bu özel günde de yanlarında olduk. İşte bu birlikteliğin daimi olmasını diliyoruz. Bizler aynı bahçedeki farklı çiçekler gibiyiz. Tüm değerlerimizle Uşak’ı bambaşka bir kent olarak görüyoruz. Yaptığımız çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onlar bizlerin en büyük kıymetleridir.” dedi.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı BAŞKAN ÇAKIN: "BU MİLLET VATANI CANDAN ÖTE SAYMIŞTIR" Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Ramazan bayramı özel ziyaret çocuk esirgeme kurumu huzur evi