Başkan Nurullah Cahan'dan Bayrama Özel Ziyaret

20-06-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı nedeniyle eşi Halime Cahan ile birlikte Uşak Huzurevi’ne, Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezi’ne ve Çocuk Evleri Sitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan Bayramı’nın coşkusunu paylaşmak adına bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Cahan, huzurevindeki yaşlılarla bayramlaştı, engelli bireylerle bir araya geldi ve Çocuk Evleri’ni ziyaret ederek gençlere bayram hediyesi verdi.

İlk olarak Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eşi Halime Cahan ile birlikte yaşlıların bayramlarını kutladı, tek tek ellerini sıkarak karanfil dağıttı. Yaşlılara hediye takdim eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan huzurevi sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi ve onlarla birlikte çay içti.

Daha sonra Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek engelli bireylerin bayramını tebrik etti. Çocuk Evleri Sitesi ziyaretiyle programını sürdüren Cahan, farklı yaş grubundaki çocuklara hediye vererek bayramlarını kutladı. Eğitimleri, sosyal yaşantıları gibi konularda çocuklardan bilgiler alan Uşak Belediye Başkanı, çocukların bir istekleri olup olmadığını sordu. Çeşitli etkinliklerle daha önce de gençlerin özel vakitler geçirmesini sağlayan Cahan, her anlamda destekte bulunmaya devam edeceklerini, bir istekleri olması halinde bunun uygulanacağını kaydetti.

Bayramın paylaşmak demek olduğunu ifade eden Cahan, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle bir kez daha gördük ki gönül köprüleri ne kadar sağlamsa bu topraklar o kadar güzel. Bizler kurumlarımızın kapılarını çaldık, yaşlılarımızın ellerini öptük, gençlerimize hediyeler verdik ve engelli bireylerimizin de daima olduğu gibi bu özel günde de yanlarında olduk. İşte bu birlikteliğin daimi olmasını diliyoruz. Bizler aynı bahçedeki farklı çiçekler gibiyiz. Tüm değerlerimizle Uşak’ı bambaşka bir kent olarak görüyoruz. Yaptığımız çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onlar bizlerin en büyük kıymetleridir.” dedi.

İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Ramazan bayramı özel ziyaret çocuk esirgeme kurumu huzur evi