​Battı Çıktı Projesi'nde İhale Şubat'ta

19-01-2016

Battı Çıktı Projesi’nde İhale Şubat’ta

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Otogar mevkisinde yapılması planlanan battı çıktı projesinde ihalenin Şubat ayında gerçekleşeceğini müjdelerken,”Bölgedeki trafik sorunu artık tarih olacak” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi trafiğin daha rahat işlemesi ve kentin modernizasyonunu sağlamak adına önemli projelerine devam ediyor. Bu kapsamda İzmir- Ankara karayolu da dikkat edilen mevkilerin başında yer alıyor.  Huzurpark civarında yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmalarının ardından şimdi de Otogar kavşağında yapılması planlanan battı çıktı için somut gelişmeler oldu. Buna göre projenin ihalesi 25 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Trafik sorunu bir daha konuşulmasın

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan amaçlarının kentin trafiğine köklü çözümler bulmak olduğunu söyledi. “Bu nedenle radikal projelerle sorunları ortadan kaldırıyoruz” diye konuşan Cahan, “Kentimizin her yönüyle gelişmesi için bütün ekiplerimiz projeler üretmektedir. Birimlerimiz marka bir şehir olmak için çaba vermekle beraber, kentin sorunlarını da dikkate alan bir yapıda çalışmalarını hazırlıyor. Uşak’ın en büyük sorunlarından birisi trafiktir. Bu konuda ayakları yere basan bir yol haritası çizdik. Öncelikle 2015 yılında kent içi ana caddeleri yeniledik ve modern bir hale getirdik. Şehirlerarası yolumuzda da sıkıntılar olduğunu biliyorduk. Bunun için öncelikle Huzur Park civarında trafiği rahatlatmak adına köprülü kavşak çalışmasını başlatarak ilk adımı attık. Şimdi de yoğun otogar trafiğini azaltmak adına battı çıktı projemize başlayacağız” dedi.

Otogar bölgesi rahatlayacak

Bölgede trafik çilesinin battı çıktı çalışmasıyla sona ereceğini vurgulayan Cahan şunları kaydetti: “Özellikle otogar mevkisi belirli saatlerde trafiğin yoğunlaşması açısından sıkıntılar yaşıyor. Bu bölgede ne kadar revizyon yapsak da maalesef sıkışmalar ve beklemeler söz konusu. Mesai saatlerinde işe gitmek ve mesai saati biten vatandaşlarımızın evlerine dönmek için akın ettiği kavşaktan sürekli şikayet alıyorduk. Bir de on binlerce aracın geçtiği İzmir- Ankara karayolunun trafiği eklenince sıkıntılar daha da büyüyordu. Battı çıktı projesi bütün problemleri bölgede yok edecek”

İlgili İçerikler: 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 Kira İhale İlanı - 13/02/2024 İhale İlanı - 09/01/2024 Kira İhale İlanı - 12/12/2023 Kira İhale İlanı - 07/11/2023 Kira İhale İlanı - 24/10/2023 Kira İhale İlanı - 26/09/2023 Gayrimenkul Satış İhalesi İlanı - 05/09/2023 Gayrimenkul Satış İhalesi İlanı - 29/08/2023
uşak belediyesi nurullah cahan trafik marka şehir battı çıktı izmir ankara ihale