​Battı Çıktı Projesi'nde Sona Gelindi

1-06-2016

Battı Çıktı Projesi’nde Sona Gelindi

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin trafiğine önemli etki sağlayacak Battı Çıktı Projesi’nde son aşamaya geldiklerini belirtti. Cahan, “Son fore kazığın yerleştirilmesinin akabinde çok kısa sürede çalışmalarımızı bitireceğiz” ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan bitimine az bir zaman kalan Otogar Battı Çıktı Projesi’ni yerinde inceledi. Son fore kazığın yerleştirildiği incelemede Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen ve belediye personeli de bulundu. Başkan Cahan son fore kazığın çakılması nedeniyle personele tatlı ikramında da bulundu.

Kısa sürede başarılı işler yaptık

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Battı Çıktı Projemizde son düzlüğe girdik” dedi. Çalışmaların başarılı bir şekilde sona doğru ilerlediğine dikkat çeken Cahan,”Battı çıktı projelerimiz önemsediğiz projelerin arasında yer alıyor. Kısa süre önce başlayan çalışmalarımız 24 saat esasıyla çalışan personelimizin çalışmaları nedeniyle çok aşama kaydetti. Bugün de projemizin son fore kazığının yerleştirilmesi için geldik. Adetimiz gereği son fore kazığımıza bayrağımızı simge olarak astık. Bugüne kadar 400 fore kazık proje kapsamında yerleştirildi. Bundan sonraki süreçte de üst yapı işlemini bitirerek çalışmaları bitireceğiz” diye konuştu.

Halkımıza teşekkür ederiz

Çalışmalar esnasında sabırlı olan Uşak halkına da teşekkür eden Cahan, “Çalışmalarımız boyunca kentimizde en az şekilde sıkıntı yaşanması için tüm tedbirlerimizi aldık. Çok şükür bu konuda büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Bunda personelimizin özverinin payı büyüktür. Bundan sonraki aşamada stat battı çıktı çalışmaları başlayacak. Yine aynı şekilde sorun yaşanmadan bu projemizi de bitireceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 01 Haziran, 2016
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE HAYAL GİBİ GÖRÜNEN PROJEDE SONA YAKLAŞILDI Uşak'ta Engellilerin El Emeği Ürünleri Sergiye Çıktı Afrin Halkının Emanetleri Yola Çıktı Başkan Cahan 3. Battı Çıktı İçin Mandala Bastı Başkan Cahan Kültür Elçilerine Sahip Çıktı Başkan Cahan Tarhanaya Sahip Çıktı Bir Yılda Üçüncü Battı Çıktı Şehre Kazandırılıyor: Asfalt Serim İşlemi Başladı
uşak belediyesi nurullah cahan çalışmalar battı çıktı projesi fore kazık