​Battı Çıktı Projesi'nde Sona Gelindi

1-06-2016

Battı Çıktı Projesi’nde Sona Gelindi

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin trafiğine önemli etki sağlayacak Battı Çıktı Projesi’nde son aşamaya geldiklerini belirtti. Cahan, “Son fore kazığın yerleştirilmesinin akabinde çok kısa sürede çalışmalarımızı bitireceğiz” ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan bitimine az bir zaman kalan Otogar Battı Çıktı Projesi’ni yerinde inceledi. Son fore kazığın yerleştirildiği incelemede Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen ve belediye personeli de bulundu. Başkan Cahan son fore kazığın çakılması nedeniyle personele tatlı ikramında da bulundu.

Kısa sürede başarılı işler yaptık

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Battı Çıktı Projemizde son düzlüğe girdik” dedi. Çalışmaların başarılı bir şekilde sona doğru ilerlediğine dikkat çeken Cahan,”Battı çıktı projelerimiz önemsediğiz projelerin arasında yer alıyor. Kısa süre önce başlayan çalışmalarımız 24 saat esasıyla çalışan personelimizin çalışmaları nedeniyle çok aşama kaydetti. Bugün de projemizin son fore kazığının yerleştirilmesi için geldik. Adetimiz gereği son fore kazığımıza bayrağımızı simge olarak astık. Bugüne kadar 400 fore kazık proje kapsamında yerleştirildi. Bundan sonraki süreçte de üst yapı işlemini bitirerek çalışmaları bitireceğiz” diye konuştu.

Halkımıza teşekkür ederiz

Çalışmalar esnasında sabırlı olan Uşak halkına da teşekkür eden Cahan, “Çalışmalarımız boyunca kentimizde en az şekilde sıkıntı yaşanması için tüm tedbirlerimizi aldık. Çok şükür bu konuda büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Bunda personelimizin özverinin payı büyüktür. Bundan sonraki aşamada stat battı çıktı çalışmaları başlayacak. Yine aynı şekilde sorun yaşanmadan bu projemizi de bitireceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 01 Haziran, 2016
İlgili İçerikler: ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU YAZ OKULU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ Genç Kuşak Fest Sefo Konseriyle Sona Erdi UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ YAZ OKULU SONA ERDİ, SERTİFİKALAR ALINDI Konu Su Projesi'nde hediyeler sahibini buldu AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI BASIN TOPLANTISIYLA SONA ERDİ Fatma Sonalcan Uşak Belediyesi Afet Mağdurlarına Sahip Çıktı
uşak belediyesi nurullah cahan çalışmalar battı çıktı projesi fore kazık