Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı

22-04-2019

Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çakın mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Kurtuluş mücadelemiz ve demokrasi tarihimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi olan 23 Nisan 1920, bu topraklar ve tarihi kahramanlıklarla dolu olan milletimiz için bir dönüm noktasıdır.

İstiklal mücadelemizin devam ettiği zorluklarla dolu olan günlerde doğan ve bu yıl  99’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladığımız TBMM, milli birlik ve beraberliğimizin ve  bu milletin asla esir olmayacağının en somut göstergesidir.

Ülkemizin en değerli varlığı, geleceğimizin güvencesi ve umudumuz olan çocuklarımızın dürüst, çalışkan, merhametli, yeniliklere açık ve başarılı bireyler olarak yetişmesi en büyük gayemizdir.

Bu dileklerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''

Mehmet Çakın

Uşak Belediye Başkanı

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
Son Düzenlemeler: 22 Nisan, 2019
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti 05.06.2020 Tarihli Belediye Olağanüstü Meclis Gündemi İlanı Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ Sivaslı Yayalardan MEHMET ÇELİK Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı.
uşak uşak belediyesi 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı basın açıklaması mehmet çakın