​Belediye Ramazan Ayında Dar Gelirlilerin Yanında

22-06-2016

Belediye Ramazan Ayında Dar Gelirlilerin Yanında

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan ayının ruhuna uygun olarak dar gelirli vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini belirtirken,”Bu kapsamda Ramazan ayında bin 600 ailemize gıda paketi vererek destek olduk” dedi.

Uşak Belediyesi sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam ediyor. Bünyesinde kurduğu Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile kimsesizlerin kimsesi olma prensibini hayata geçiren Belediye, Ramazan ayında da dar gelirli vatandaşları unutmadı. Ayın önemine istinaden dar gelirli ailelere bin 600 adet gıda paketi yardımı yapıldı.

Ramazan ayı iyilik ayıdır

Ramazan ayının yardımlaşma ve iyilik ayı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kimsesiz kardeşlerimizin kapısını çalarak desteklerimiz sürüyor” diye konuştu. Cahan, “İlimizde her anlamda köklü çalışmalar yapıyoruz. İlimizin güzelleşmesi için gece gündüz demeden projelerimize hayat vermekle birlikte, tüm hemşehrilerimizin mutlu olması adına da mücadelemiz sürüyor. Bu konuda dar gelirli vatandaşlarımızı önemseyen bir yapıdayız. Ramazan ayı iyilik ayıdır. Bu ayda dar gelirli ailelerimizi mutlu etmek boynumuzun borcudur. Bu nedenle bin 600 adet gıda yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştık” ifadesini kullandı.

Devam edecek

Uşak’ta dar gelirli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Cahan, “Bünyemizde yer alan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü zor durumda olan vatandaşlarımızın yanında olmak için bilimsel ve verilerle çalışmaktadır. Eşya yardımından öğrencilerimize yardıma, yaşlılardan engelli vatandaşlarımıza kadar birçok yelpazede sosyal sorumluluk bincine sahibiz. Bundan sonra da bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI Banaz İlçesinden, Ramazan Erol Ramazan Alabaş Ramazan Çeltik Sivaslı/Ketenlik Köyünden, Ramazan Çakmak Ramazan Kısa Ramazan Akyüz Ramazan Topaç İslice Mahallesi Sakinlerinden, Ramazan Değirmenci Ramazan Tombak
uşak belediyesi nurullah cahan destek sosyal yardım dar gelirli gıda paketi