​Bir Ayda İçinde İkinci Çöp Ev Vakası

30-06-2015

Bir Ayda İçinde İkinci Çöp Ev Vakası

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yapılan ihbarlar neticesinde bir çöp evi daha boşalttı. Evden 3 traktör çöp çıkarıldı.

Uşak Belediyesi kentte hijyen anlamında tehlike arz eden evlere yönelik çalışmalara devam ediyor. Vatandaşların çöp evler konusundaki şikayetlerini değerlendiren Belediye ekipleri bir çöp evin daha boşaltılmasını sağladı. Çevre sakinlerinin aşırı kötü koku şikayetini gören Belediye, Köme Mahallesi Çatak Sokak bulunan bir evin çöp ev olduğunu tespit etti. H.S’nin (42) oturduğu ev konusunda hemen işlemlere başlayan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile evi boşalttı. Evden 3 traktör çöp çıkarıldı.

Hemen müdahale ediyoruz

Uşak’ta ilgili birimlerce bu şekilde aldıkları şikayetlere duyarsız kalmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, konunun hassas olması hasebiyle şikayetlere hemen müdahale ettiklerini söyledi. “Karaağaç Mahallesi’nde boşalttığımız çöp evin ardından Köme Mahallesi’nden de çevre sakinlerince bu konuda şikayet aldık” diyen Cahan, “Belediyemiz her yönüyle temiz bir şehir için çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Temiz bir kenti sadece caddeleri ve sokakları ile değerlendirmiyoruz. Aynı zamanda mahallelerimizde de çevreye olumsuz etki edebilecek her türlü vakaya müdahale ediyoruz. Bu durumlardan birisi de çöp evlerdir.  Bugün ekiplerimiz Köme Mahallesi’ndeki şikayetlere duyarsız kalmayarak bir çöp evi daha boşalttı” dedi.

Vatandaşların sağlığını her şeyin üstünde tuttuklarını kaydeden Cahan, aynı hassasiyetin devam edeceğinin altını çizdi.

Şikayetleri değerlendireceğiz

Vatandaşlardan her türlü olumsuzluklar için Belediyenin aranmasını isteyen Cahan, “Kentimizde bizlerin görmediği ve vatandaşlarımızın gördüğü olumsuzluklar olabiliyor. Bu tip olumsuz durumları ise ancak hemşehrilerimizin belediye ile işbirliği yapması neticesinde aşabiliriz. Bir yapılan her ihbarı değerlendirmeye devam edeceğiz. Bu konuda yüzyüze şikayet alabildiğimiz gibi telefonla ya da sosyal medya yoluyla da şikayetleri alacağız” dedi.

İlgili İçerikler: Haydar Sancak KADINLARIN İKİNCİ EVİ; UKAMER HİZMET BİNASI İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU Refik Saydam Daşdemir BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Haydar Bozkurt Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu Banaz Ahat Köyü'nden Haydar Dinçer Haydar Vural EVLİLİK OKULU İKİNCİ MEZUNLARINI VERDİ
çöp ev köme mahallesi