​"Bir Şubat Evi"ne Sanatseverlerden Tam Not

2070
3-02-2016

“Bir Şubat Evi”ne Sanatseverlerden Tam Not

Uşak’ta gösterime giren ve 28 Şubat sürecini anlatan “Bir Şubat Evi” isimli oyun tiyatro severlerden tam not aldı. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, “Yaptığımız etkinliklerle sanatı sevdirmenin yanında geçmişimize de ışık tutacağız” dedi.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bir tiyatro oyunu sergiledi. 28 Şubat süreci ve sürecin getirdiği dramatik sonuçları kara komedi olarak ele alan “Bir Şubat Evi” isimli tiyatro oyunu izleyenlerden büyük beğeni aldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde oynanan oyuna Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz,Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Mercan, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve tiyatro severler katıldı.

Geçmişimize de ılık tutuyoruz

Belediye olarak kültür ver sanat etkinliklerine ara vermeden devam edeceklerini anlatan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, “Hem sanatın tüm dallarını icra edeceğiz, hem de geçmişimize ışık tutacağız” dedi. Görgülü, “Bugün güzel bir tiyatro oyunuyla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattık. Belediyemiz sanatın ve sanatçının dostu bir kuruluş olma yolunda etkinliklerini sürdürmektedir. Bugün de bu bağlamda güzel bir oyunu sergilemenin mutluluğunu yaşadık. Oyunumuz 28 Şubat sürecinde yaşanan olayları etkili bir dille anlatmaktadır. Bu vesileyle geçmişimizde yaşadığımız üzücü olayları sanatsal çerçevede aktarmış olduk” ifadesini kullandı.

Kültüre ve sanata önem veriyoruz

Kentte sanata ve kültüre önem veren bir yapıda organizasyon yapmaya devam edeceklerini hatırlatan Görgülü şunları kaydetti: “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak planlamalarımızla çalışmalarımızı kentimizin istekleri doğrultusunda hazırlıyoruz. Sanatsever bir kentin olması adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Birçok sanatsal etkinliği sanatseverlerle buluşturuyoruz. Bundan sonra da hemşehrilerimizin beklentilerine cevap veren bir yapıda organizasyonlarımız sürecek. Ayrıca yerel değerlerimize de önem vererek sanatın yerelde de en iyi yerlere gelmesine katkı vereceğiz”.

İlgili İçerikler: KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR 2019 Yılı Şubat Ayı İmar Planı Değişikliği-1 2018 Yılı Şubat Ayı İmar Planı Değişikliği-3 2018 Yılı Şubat Ayı İmar Planı Değişikliği-2 2018 Yılı Şubat Ayı İmar Planı Değişikliği-1 2017 Yılı Şubat Ayı İmar Planı Değişiklikleri-3 2017 Yılı Şubat Ayı İmar Planı Değişiklikleri-2 2017 Yılı Şubat Ayı İmar Planı Değişiklikleri-1 ​"Bahriyeli Yarim Var"a Sanatseverlerden Yoğun İlgi 2016 Yılı Şubat Ayı İmar Plan Değişiklikleri-4
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir bir şubat evi tiyatro kültür ve sanat yusuf görgülü