Bisiklet Yolu Projesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

16-12-2016

Bisiklet Yolu Projesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yılbaşına kadar rahat ve konforlu yollara sahip Yeni Uşak’ı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Uşak Belediyesi şehrin değişimi ve gelişimi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Projelerini bir bir hayata geçiren ve Uşak’ı marka şehir yapma hedefiyle gece gündüz çalışan Uşak Belediyesi, kentte sporu ve hareket etmeyi teşvik edecek çalışmaların arasında yer alan bisiklet yolu projesinde de sona yaklaştı. Çalışmaları yerinde takip ederek son durum hakkında bilgi alan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen de eşlik etti.

Çalışmalarımızı Önemle Takip Ediyoruz

Bisiklet Yolu Projesinin üniversite ile şehir merkezi arasındaki trafiği rahatlatacağına değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Şehir bizim şehrimiz. Yol ağlarını en güzel şekilde halkımızın hizmetine açmak istiyoruz. Aynı zamanda kentte hayatı kolaylaştıracak uygulamalar da bizler için çok değerli. Şehrimizde bulunan 30 bin üniversite öğrencisinin ve hemşehrilerimizin günlük yaşantılarını kolaylaştırmak istiyoruz. Bu vesile ile bisiklet yolu projemizin çalışmalarını da önemle takip ediyoruz. Projemizi hayata geçirmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

10 Güne Kadar Asfalt Serimi Olacak

Çalışmaların son durumu hakkında bilgi veren Başkan Cahan, “İlk göreve başladığımızda üniversite ile şehir merkezi arasında yaya ve bisiklet yolu projesinin sözünü vermiştik. Verdiğimiz sözler neticesinde geçtiğimiz yıl bu bölgenin alt yapı çalışmalarını bitirdik ve yaklaşık 1,5 ay gibi kısa bir zamanda da dolgu ve mental işlemlerini yaptık. Şimdi ise arkadaşlarımız hızla bordür çalışmalarını yapıyorlar. Bordür çekimini takiben 10 güne kadar da buranın asfaltına başlayacağız. Üniversite ile şehir merkezimiz arasında bisiklet, yaya ve taşıt yolunu halkımızın hizmetine açmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Şehrimizin Çehresini Güzelleştiriyoruz

Sadece şehir merkezinde değil çevre yollarda da çalışmaların hızla sürdüğüne değinen Başkan Cahan, “Hacıkadem Kavşağında trafik sıkışıklığı had safhadaydı. Işıklandırmalarımızı oraya koyarak bir nebze olsun rahatlattık. Hemen üst kısımda bulunan Gülistan Evlerinde yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarını belli bir noktaya getirdik. Şehrimizin çehresini güzelleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR S Plaka Satın Alma Süreci Devam Etmektedir BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi UŞAK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KALKINMAYA DEVAM EDECEK UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor
uşak belediyesi nurullah cahan asfalt yol bordür bisiklet yolu gülistan siteleri