Çağrıya kulak verenler hediyelerini aldı

12-06-2020

Çevresine Katkı Sunan Uşaklılar Hediyelerini Kapılarında Buldu

Uşak Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde başlatılan ve bugün sona eren kampanyaya katılım sağlayan onlarca vatandaş rengarenk çiçeklerine kavuştu. Onlar çiçekleri toprağa, mamaları sokak canlılarına, Uşak Belediyesi ise özel olarak süslenmiş çiçekleri onlara ulaştırdı.

Çevre ve şehircilik faaliyetleriyle örnek olmaya devam eden Uşak Belediyesi’nin 5 Haziran’da başlattığı kampanya bugün itibariyle sona erdi.

Kampanya kapsamında çevresine, doğaya faydalı bir hizmet yapan, bunu da görselleri ile sosyal medya üzerinden ileten tüm vatandaşlar hediye çiçeklerini adreslerinde teslim aldı.

Doğanın korunması ve sokak canlılarının yaşam hakkının güvence altına alması adına ortaya koyulan projeden memnuniyet duyduklarını kaydeden vatandaşlarsa Uşak Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, duyarlılığın ve bilincin artması adına çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların kararlılıkla süreceğini paylaştı.

BAŞKAN ÇAKIN: “DOĞA YAŞAM DEMEKTİR”

Başkan Mehmet Çakın, “Doğa bizim için yaşam demektir. İnsanoğlunun kaliteli yaşaması ve doğanın korunması birbiri ile doğrudan bağlantılıdır. Yarınlarımızın garantisi, bugünden alacağımız tedbirler, kazanacağımız çevre bilinci ile mümkün olacaktır. Ben projemize katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizler şehrimizi birlikte güzelleştirecek, güzelliklerimizi ise birlikte koruyacağız. Kirletmemek, temizlemekten daha öncelikli olduğunda başarmış olacağız. Ve üstüne çevremizi güzelleştirdiğimizde bu iş tamam olacak.” dedi.

İLGİ MEMNUNİYET UYANDIRDI

Uşak halkının projeye yoğun ilgi gösterdiğini ve memnun edici bir katılım olduğunu kaydeden Başkan Çakın, “Bizler de hemşehrilerimizin doğaya sundukları güzel hizmetler, çevreye bıraktıkları güzel izler nedeniyle adresine tek tek giderek hem hediye çiçeklerimizi teslim ettik hem de duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ettik. Onlar kendi çabaları ile Uşak’ı güzelleştirdi, bizlerse onlara bunun karşılığında çiçek takdim ederek yanlarında olduk. Bu birlik yarının garantisi olacaktır.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Ahmet Karakulak Esnaf Moda Fest'ten Memnun Kaldı Hatice Karakulak Emine Aldırmaz Sabiha Yaldız Sait Kocakulak Ayşe Kulaksız Halil Yelaldı Mahmut KOCAKULAK Aziz Karakulak
uşak belediyesi çiçek hediye mehmet çakın