Cahan, "Bayan Personelimizin Daima Yanındayız"

7-03-2015

Cahan, “Bayan Personelimizin Daima Yanındayız”

Uşak Belediyesi bünyesinde çalışan bayan personel ile 08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kahvaltıda buluştu. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın da katıldığı kahvaltıda açıklama yapan Başkan Cahan, “Mutlu ailenin temelinde kadınlarımızın olduğunu biliyoruz. Bu nedenle gerek bayan belediye personelimiz, gerekse kentte yaşayan kadınlarımız için özel projelerimiz daima olacak” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi’nin bayan personeli 08 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kahvaltıda bir araya geldi. Ricco Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Başkan Cahan’ın eşi Halime Cahan, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü ve belediye bünyesinde her kademede çalışan bayan personel katıldı.

Kadınların destekçisiyiz

Burada bir konuşma yapan Başkan Nurullah Cahan hayatın her aşamasında kadınların önemine dikkat çekti. “Cennetin annelerin ayağı altında olduğu bilincinde büyüyen ve bu vesile ile kadınlarımıza ayrı bir değer veren yapıdayız” diyerek sözlerine başlayan Cahan,”Biz belediye yönetimi olarak bu özel günde kadınlarımızın yanında olmak ve onları desteklemek amacı ile bir araya geldik. Bu vesile ile bayan personelimizi dinlemek, beklentilerini öğrenmeyi amaçladık. Biz bayan personelimizin daima yanında olan bir yönetim tarzı içindeyiz. Onların yaptığı işlerin ev hanımlığını da dahil ettiğimizde ne kadar zor olduğunun bilincindeyiz” dedi.

Mutlu aile mutlu kadın ile başlar

Kentte mutlu aile hedefi ile belediyecilik yaptıklarının altını çizen Cahan, “Mutlu aile için mutlu kadın olmazsa olmazlar arasındadır” şeklinde konuştu.

Cahan,”İlimizde her şeyden önce kadınlarımızın mutlu olması gerektiğini düşünüyoruz. Ailelerimizde huzur ve istikrarın olmasında bayanlarımızın katkısı her zaman önemlidir. Bu nedenle belediye anlamında bize düşen ne varsa yapacağız. Bayanlarımıza özel projeler ile kentimizde kadınlarımızın daha sosyal olmasını sağlayacağız. Kadınlarımızı sadece bir gün değil hergün değerli kılacağız. Bu nedenle çalışmalarımızda bayanlarımıza ayrıcalık tanımaktayız” şeklinde konuşarak bayanlar ile ilgili çalışmaların süreceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Başkan Cahan ve eşi Halime Cahan bayan personele günün anlam ve önemi nedeni ile hediyeler takdim etti.

Son Düzenlemeler: 07 Mart, 2015
İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
kadnınlar günü buluşma bayan personel