Cahan Belediye Meclisini Ziyaret Eden Miniklerin Davetini Kırmadı

2030
6-04-2018

Uşak Belediye Meclisi, Nisan Ayı ikinci oturumunda Bilim ve Sanat Merkezi’nin(BİLSEM) miniklerini ağırladı. Ziyarete gelen öğrenciler ve eğitimciler tarafından davet edilen Belediye Başkanı Nurullah Cahan bu talebi geri çevirmedi.

Başkan Cahan, öğrencilerin şehir için önemli kararların alındığı Belediye Meclisini ve demokrasinin işlerliğini daha yakından tanımaları amacıyla düzenlenen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerle tek tek tanışan Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın minik misafirlerine hedeflerini sorması üzerine çocuklar tarafından verilen iddialı cevaplarsa alkışa ve tebessüme neden oldu. Genel cerrahtan mimarlığa ve mühendisliğe kadar çeşitli hedeflerin paylaşıldığı oturumda, Başkan Nurullah Cahan BİLSEM’e davet edildi. Eğitimcilerin ve öğrencilerin davetiyse Cahan tarafından memnuniyetle kabul edildi.

Diğer yaş gruplarındaki öğrencileri de mecliste misafir etmek istediklerini aktaran Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Sevgili gençler, sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizler zaten okullarınızda başarılı gençlerimizsiniz. Ve burada da öğretmenlerimiz yeteneklerinizi daha ileri noktalara taşımak için çalışıyorlar. İnşallah en kısa sürede bizler de sizin ziyaretinize gelelim.” dedi.

Belediye meclisini tanıtan, meclisteki görevlileri ve parti gruplarını anlatan Başkan Cahan, her ayın ilk beş günü meclisin açık olduğunu belirterek gençleri davet etti. Uşak adına alınan kararların Belediye Meclisinden çıktığını paylaşan Nurullah Cahan, “İnşallah sizler de büyüyeceksiniz, yetişeceksiniz, vatana, devlete ve millete hizmet edeceksiniz. Ama belediyede ama İl Genel Meclisi’nde ama Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu devlete ve millete hizmet etmek sizlere de nasip olsun. Burada sizi görmek bizleri mutlu etti. Öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Aslı Aydı: “İkinci gelişimiz ve çok iyi ağırlandık”

Kurum adına konuşan BİLSEM Türkçe öğretmeni Aslı Aydın ise meclise ikinci kez geldiklerini ve her ikisinde de iyi bir şekilde ağırlandıklarını kaydetti. Aydın, “Biz Uşak Bilim ve Sanat Merkezi olarak öğrencilerimize hayatı her anlamda tanıtmak amacıyla bu sene ikinci kez meclisimizi ziyaret ettik. Çocuklar da demokrasiyi yakından görsün, şahit olsun istedik. Buradaki çocuklarımız sabah okullarına gidiyor ve daha sonra 16.00 ile 19.00 arasında bizim kurumumuzda ders görüyorlar. Özel yetenekli olarak tabir ettiğimiz bu çocuklarımızla birlikte güzel etkinlikler yapıyoruz. Hem öğretmen arkadaşlarımız hem de öğrencilerimiz adına bizi bu kadar keyifle karşıladığınız için ve ilginiz dolayısıyla teşekkür ederiz. Sizleri de kurumumuza bekleriz.” ifadelerine yer verdi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan belediye meclisi öğrenciler nisan