Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı

20-06-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bütünleme sınavları nedeniyle kentte kalan üniversite öğrencilerinin davetini kırmadı, gençlerle çay sohbetinde buluştu.

24 Haziran'a yönelik gerçekleştirilen programlarla vatandaşlara kulak veren ve desteklerini isteyen Başkan Nurullah Cahan, gece saatlerinde Şeref Caddesi'nde yapılan esnaf ziyareti sonrası gençlerin çay davetine icabet etti.

"Başkanım finaller bitti, büte kaldık. Bayramda da Uşak'tayız. İftarı yaptık çaya bekliyoruz." tweeti ile Belediye Başkanına ulaşan Uşak Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Mehmet Açıl, aradan bir saat geçmeden Başkan Nurullah Cahan'dan, "Gençler çay sohbeti için 01.15'de sizdeyiz. Hazır mısınız? Adresi mesaj olarak atar mısınız?" yanıtını aldı.

Son sahurda, eğitimleri için kentte kalan gençlerin yanında olan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, öğrencilerin kendileri için çok önemli olduğunu ve onlarla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Onların birer kültür elçisi olduklarını ve Türkiye'nin yarınları olarak büyük bir kıymete sahip olduklarını söyledi. Cahan, "Sosyal medya üzerinden yaptıkları samimi daveti gördüğümüzde kendilerinden adres istedik ve şimdi buradayız. Çayları, hoş sohbetleri, misafirperverlikleri için genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Öğrenci arkadaşlarımız bize emanet. Onların düşüncelerine, fikirlerine, proje ve taleplerine kapımız daima açık." ifadelerine yer verdi.

Tweeti atan üniversite öğrencisi Mehmet Açıl ise, davetlerine yanıt aldıkları için duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Uşak onunla birlikte gelişiyor ve güzelleşiyor. Teşrifleri nedeniyle çok teşekkür ederim." dedi.

Programa Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık katıldı.

İlgili İçerikler: Hayriye Tuncay TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan öğrenci evi öğrenciler çay daveti misafir