Cahan, "Hemşehrilerimiz Bayramı En Güzel Şekilde Geçirecek"

1-07-2016

Uşak Belediyesi Bayrama Hazır

Cahan, “Hemşehrilerimiz Bayramı En Güzel Şekilde Geçirecek”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı öncesinde tüm tedbirleri aldıklarını belirtirken, “Ramazan Bayramı’nın en güzel şekilde geçmesi için tüm ekiplerimizle hazır olacağız” dedi.

Uşak Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi kentte belediyecilik anlamında tüm tedbirleri aldı. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli de bayram için 24 saat esasıyla çalışacak  Bayram boyunca Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde mezarlıklara da servis sağlanacak.  Ayrıca mezarlıklarda duygu istismarı yapan dilencilere karşı da önlemler alınacak. Bayram boyu birimlerin çalışmalarıyla ilgili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye bünyesinde yer alan birim müdürleriyle toplantı yaptı. Bayram nedeniyle alınacak tedbirlerin konuşulduğu toplantıda bayramın en iyi şekilde geçmesi için yapılacaklar masaya yatırıldı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, Erol Korkmaz ve Hüseyin Ufuk Uğur da katıldı.

Her yönüyle hazırız

Burada açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan “Hemşehrilerimizin en iyi şekilde bayramlarını geçirmeleri için her yönüyle hazırız” dedi. Bayramda hiçbir mağduriyete sebep vermeyeceklerini aktaran Cahan, “Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte en güzel şekilde yaşadık. Sabırsızlıkla beklediğimiz Ramazan ayını ise bitiriyoruz. Bu güzel ayın mükafatlarından birisi de Ramazan Bayramıdır. Biz kentimizde bayramın hiçbir sıkıntıya mahal vermeden en iyi şekilde geçmesini istiyoruz. Hiçbir hemşehrimizin mağdur olmaması adına tüm ekiplerimizle hazırız” ifadesini kullandı.

24 saat esasıyla

Bayramda olası olumsuzluklara karşı tüm birimlerin 24 saat esasıyla nöbette olacağını vurgulayan Cahan, “Ekiplerimiz her türlü şikayet ve önerileri yerine getirmek için saat mefhumu gözetmeksizin beklemede olacak. Alacağımız tüm istekleri yerine getirmek adına başarılı bir bayram geçireceğiz. Bu vesileyle Uşak halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Lütfü Adıgüzel Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Musa Güzelyurt Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı
uşak belediyesi nurullah cahan Ramazan bayramı müdürler toplantı tedbirler