​Cahan,

23-09-2016

Cahan, “Hükümetimiz Gibi Biz de Yollarda Rekor Kırıyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapılan yol çalışmalarıyla büyük başarı elde ettiklerini dile getirirken, “Hükümetimizin yol hamlesinde kırdığı rekorlar gibi biz de kentimizde rekorlar kırıyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi kentin yollarının en iyi yerlere gelmesi adına başlattığı çalışmalarında yoğun mesaisine devam ediyor. Olumsuz hava şartlarında dahi başarıyla yollar konusunda çalışmalarını sürdüren Belediye, kentin yol ile ilgili sıkıntılarını tamamen bitirmek adına 24 saat esasıyla mesai yapıyor. Hükümetin yol konusunda başarısını yerelde sürdüren Belediye, kent içi çevre yollarında da istenilen düzeyde bir çalışma yaptı. Bu bağlamda sadece kentin kuzeyinde yer alan çevre yolunun bitmesi adına 4 ay gibi bir sürede 11 kilometre yol sıfırdan yapıldı. Yapılan çalışmalarıysa Belediye Başkanı Nurullah Cahan yerinde inceledi. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ da eşlik etti.

Yoğun ve hızlı çalışma

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde yol hamlelerimizle rekorları alt üst ediyoruz” dedi. Cahan, “Kentimizin yollarının tamamen bitirilmesi adına asfalt sezonu açılmadan mart ayında çalışmalara başlamıştık. Geçtiğimiz yıl ana cadde ve yolların yanı sıra kent içi çevre yollarının yapılması için attığımız adımlar bu yılda devam etti. Birçok ana cadde yeni yollarıyla konsept bir hale geldi. Diğer yandan kuzey çevre yolunda da iyi işler başardık. Sadece 4 ayda yaklaşık 11 kilometre yolu kuzey çevre yolunda bitirdik. Buradaki çalışmada ana yol iki gidiş iki geliş duble yol olmak üzere alt yapısı, üst yapısı ve kaldırımları ile sona erdirildi. Ayrıca istinat duvarları da bölgede sona erdi. Kuzey çevre yoluna yan yolların bağlantılarını da yaptık” diye konuştu

Kuzey mahalleleri canlanacak

Kuzey çevre yolunun bitmesiyle kuzey mahallelerine önemli katkı sunacağını aktaran Cahan, “ Yolun bitmesi bölgenin hızla yükselmesine neden olacak. Her şeyiyle şehrimizin kuzeyini canlandıracak. Özellikle gecekondu mahalleleri olarak tabir edilen bu bölgelere hayat verecek. Biz bu bölgede stat kavşağı battı çıktı projesinin başlaması hasebiyle,  Afyonkarahisar tarafından gelip İzmir tarafına gidecek olan şehirler arası araçları artık bu yola yönlendireceğiz. Hemşehrilerimiz üniversite tarafına ve hastane tarafına artık sağlıklı bir şekilde ulaşabilmek için kuzey çevre yolunu kullanabilirler. Işık ve sinyalizasyon çalışmalarını da arkadaşlarımız tamamladılar. O noktada da eksiklerimiz kalmadı. Artık kuzey Çevre yolu çok şükür hayata geçti, can buldu halkımızın hizmetine açıldı” dedi.

Stratejilerimiz başarıya ulaştı

Yol ile ilgili başından uyguladıkları stratejilerin meyvelerini aldıklarına da değinen Cahan, “Yol medeniyettir. Yol olmadan bir şehrin gelişiminden ve üst seviyeye çıkışından bahsedemeyiz. Bu niyetle göreve geldiğimiz ilk yılda yollarımız için alt yapıyı oluşturduk. UTAŞ şirketimizi güçlendirdik. Eskiyen tüm ekipmanlarını yenileriyle değiştirdik. Yeni araçlar aldık. Şirketimizi güçlü hale getirdikten sonra da yol yapım çalışmalarına başladık. Sivaslı da bulunan taş agrega ocağımızı ve beton santralimizi kurarak ekipmanların kaliteli ve düzenli çalışmasını sağladık. Şehrimizin ana caddelerini kaliteli yol haline getirdik ve vatandaşlarımız rahatça kaliteli ve konforlu şekilde istedikleri yere ulaşsınlar istedik. Bu çalışmalarımız bizim şehre verdiğimiz değerin göstergesidir” şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 23 Eyll, 2016
İlgili İçerikler: ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek" ​Cahan, "Kentimizin Sorunları Bitiyor" ​Cahan, "Ramazan Ayında Yine On Binlerle Beraberiz" ​Cahan,"Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir" ​Cahan, "Kent Trafiğine Konfor Katıyoruz" ​Cahan, "E-Uşak Projesiyle Hemşehrilerimizin Yanındayız" ​Cahan, "Kentimizi Gelin Gibi Süslüyoruz" ​Cahan, "Peygamber Efendimizi En Güzel Şekilde Yad Ettik" ​Cahan, "Gençlerimize Verdiğimiz Değer Tescillendi"
uşak belediyesi nurullah cahan inceleme kuzey çevre yolu yollar rekor