Cahan, "Kadınlarımız Başarının Altın Anahtarıdır"

7-03-2016

Cahan, “Kadınlarımız Başarının Altın Anahtarıdır”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 08 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kentteki 19 mahalleden kadınlarla bir araya gelirken, “Kadınlarımız hayatımızdaki başarıların hepsinin özündedir. Hayatı bizlere öğreten ve yetiştiren hep kadınlardır” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi 08 Mart Emekçi Kadınlar Günü Nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi.  Organizasyonlar  19 mahalleden gelen kadınların Kent Tarihi Müzesi,Dokur evi ve Ulubey Kanyonları gezisiyle başladı. daha sonra kadınlarla yemekte bir araya gelindi. Burada kadınların beklentileri, kente bakışı ve projeler üzerindeki yorumları dinlendi. Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşen yemekte Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ’da katıldı

Kadınlarımız başımızın tacıdır

Burada bir konuşma yapan Başkan Nurullah Cahan, “Kadınlarımız hepimizin başarısının altın anahtarıdır” dedi. Cahan, “08 Mart Emekçi Kadınlar gününde kentimizin bütün mahallelerinden kadınlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kadınlarımız gerek dinimizde, gerekse örf ve adetlerimizde her zaman önemli bir noktadadır. Hayattaki bütün başarıların altındaki esas güç hep kadınlarımızdadır. Bugün bizlerin yetişmesinde, karakterimizin yerine oturmasında ve mesleki hayata hazırlanıp kariyer yapmamızda hep kadınlarımızın payı vardır. Yani gördüğümüz bütün başarı hikayelerinin arkasındaki gizli kahramanlar onlardır. Biz her günün Kadınlar Günü gibi kutlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bugün de kentimizde çeşitli mahallelerden kadınlarımızla bir araya gelmekten ve kente dair beklentileri onların ağzından dinlemekten son derece mutluyuz”  şeklinde konuştu.

Şiddet son bulmalı

Kadınlarla ilgili olumsuzlukların duyduklarında derin üzüntü yaşadıklarına da değinen Cahan, “Bugün maalesef haber bültenlerine baktığımızda hala kadın cinayetlerini ve kadına yönelik şiddetin ön plana çıktığını görüyoruz. Maalesef bu olayları üzüntüyle karşılıyoruz. Bu nedenle bu tür olayların bitmesi adına ne gerekiliyorsa yapılmasından yanayız. Bu vesileyle 08 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyoruz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 07 Mart, 2016
İlgili İçerikler: Alime Altındağ Adil Altın Rukuye Altıner Emine Altıngül Sıtkı Altıntaş Fatma Altınay Ahmet Altın Celal Altıner Meral Altındağ Kiraz Altıner
yemek kadınlar günü başarının altında kadınlar nurullah cahani uşak belediyesi