​Cahan, "Mezarlıklarımızı En Güzel Hale Getiriyoruz"

18-09-2015

Cahan, “Mezarlıklarımızı En Güzel Hale Getiriyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yer alan mezarlıklara sahip çıktıklarını ve güzelleştirdiklerini söyledi. Cahan, “Hakkın rahmetine kavuşan geçmişimizin, ebediyete uzandıkları mekanların en iyi şekilde olması için çaba veriyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 2. Şehitler Mezarlığı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ eşlik ederken, mezarlık ile ilgili yapılan işler konusunda brifing verdi. 2 Şehitler Mezarlığı kısa süre sonra daha da genişletilecek ve yolları da daha işlevsel bir hale gelecek.

İstenilen düzeye geliyor

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimiz sınırları içinde bulunan tüm mezarlıklarımızın güzelleşmesi adına çalışmalarımız sürüyor” dedi. 2. Şehitler Mezarlığı’nın da yapılan çalışmalar ile beklenilen düzeye geleceğini bildiren Cahan,”İlimizde yer alan tüm mezarlıklarımız bizler için çok değerlidir. Ecdadımızın ve geçmişimizin ebediyete intikal etmesiyle, ebedi istirahat edecekleri mekanların da en güzel şekilde olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın da istekleri bu yöndedir. Biz Belediye olarak bu düşünceler ile çalışmalarımıza hız verdik. Önem verdiğimiz mezarlıklardan birisi de 2. Şehitler Mezarlığıdır. 1. Şehitler Mezarlığı’nın dolmasının ardından açılan mezarlığımızın daha da genişletilmesi, yollarının ve çevre düzenlenmesinin yapılması için çalışmalara başlamıştık. Şu anda çalışmalarda sona yaklaştık” dedi.

Mezarlığın şimdiden beklenilen düzeye gelmeye başladığını dile getiren Cahan, görenlerin de çalışmalara olumlu yaklaştığını vurguladı.

Hassasiyetimiz devam edecek

Bundan sonra da aynı hassasiyetle mezarlıklar konusunda titiz bir yaklaşım içinde olacaklarını ileten Cahan, “Kentimizde ecdadımıza ve ölülerimize saygımızı en güzel şekilde göstermeyi sürdüreceğiz. Bu nedenle gördüğümüz tüm aksaklıkları düzeltmenin yanında vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini kolaylaştıracak işlere imza atacağız. Ayrıca hemşehrilerimizin acı günlerinde de yanlarında olacağız. Bu kapsamda da sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce çalışmalarımız devam ediyor” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 Kira İhale İlanı - 13/02/2024 İhale İlanı - 09/01/2024 Uşak Merkez Işık Mahalesi'nden Süleyman Tekdemir Kira İhale İlanı - 12/12/2023 Kira İhale İlanı - 07/11/2023 Kira İhale İlanı - 24/10/2023 BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARINDA Kira İhale İlanı - 26/09/2023
uşak uşak belediyesi nurullah cahan marka şehirler belediye yenileme mezarlık 2. şehitler mezarlığı düzenleme