​Cahan,

29-08-2015

Cahan, ”Valimiz Devlet ile Milletin Bütünleşmesine En Güzel Örnektir”

Uşak Valisi Seddar Yavuz için bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,” Valimiz Seddar Yavuz devlet ve millet bütünleşmesini en güzel şekilde gösterdi” dedi.

Uşak Valisi Seddar Yavuz’un son Valiler Kararnamesi ile görev yerinin Muş olması hasebiyle Uşak Belediyesi bir veda yemeği düzenledi. Yemeğe Vali Sadder Yavuz’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Jandarma Alay Komutanı Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kente güzel hizmetler verdi

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Valimiz Seddar Yavuz ile görevde olduğu süre zarfında uyum içine çalıştık” derken, kendisinin devlet ile milet bütünleşmesini örnek bir şekilde sağladığına dikkat çekti.

Yavuz’u artık hemşehrileri gibi gördüklerine değinen Cahan, “ Valimiz Sayın Seddar Yavuz ile yaklaşık 1.5 yıldan bu yana beraber çalışmaktayız. Bu süre zarfında kendisyile gönül birliği yaparak güzel işlere imza attık. Kentlerin yönetimi maddi ve manevi hizmetler ile yapılmaktadır. Yöneticiler bu iki olgu için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Bu bağlamda Valimiz Sayın Seddar Yavuz da gerekeni layıkıyla yerine getirmiştir. Örneğin ilimizin yılarca kanayan yaralarından birisi olan ve tanıtım eksikliği yaşanan dünyanın uzunluk bakımından ikinci büyük kanyonu olan Ulubey Kanyonları hak ettiği noktalara gelmiştir. Yıllarca anlaşmazlık nedeniyle bitirilemeyen Sivaslı yolu da Valimiz Sayın  Seddar Yavuz’un çabalarıyla  bitirilmesi yönünde adımlar atılmıştır. Bunun yanında saymayı aklıma getiremediğimiz birçok hizmet valimizin destekleriyle bitirildi” ifadesini kullandı.

Vali Yavuz’un insan odaklı çalışmalarda da başarılı olduğunu aktaran Cahan, “Kendisi kimi zaman yaşlı insanlarımızla, kimi zaman dar gelirli vatandaşlarımızla bir araya gelerek hemşehrilerimizin takdirini kazanmıştır” şeklinde konuştu.

Muş’ta da başarılı olacak

Örnek yöneticiliğini Muş’ta da göstereceğine yürekten inandıklarını dile getiren Cahan şunları kaydetti: “Ülkemiz şu anda kritik bir dönemden geçmektedir. Doğuda ve güneydoğuda hergün bir olay yaşanmaktadır. Valimiz Sayın Seddar Yavuz’da Muş iline gitmektedir. Kendisinin bugüne kadar edindiği devlet tecrübesi Muş’ta da halkımızın güvenliğini temin edilmesi aşamasında büyük katkı sağlayacaktır. Devlet millet buluşmasını gittiği yerde de en güzel şekilde ifa edecektir. Biz Valimiz Sayın Seddar Yavuz’u hemşehrimiz olarak görüyoruz. Kendisine ilimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederken yeni hizmet yerlerinde başarılar dileriz”

Güzel geçen 1.5 yıl

Kentin tüm dinamiklerini birlikte canlandırdıklarını ifade eden Vali Seddar Yavuz ,”Öncelikle şahsıma bu görevin devlet büyüklerimce verilmesinden dolayı duyduğum gururu belirtmek isterim. Uşak’ta bulunduğum 1.5 yıl şahsım adına son derece güzel geçti. Görevde olduğumuz zaman diliminde takım ruhu oluşturmak ve ortak aklı beraber işletmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. İlimizin gelişmesi adına tüm dinamikleri canlandırmak için var gücümüzle çalıştık. Yaptığımız işlerde teşekkürü beklemeden tamamen gönüllülük Allah Rızası için çalıştık. Çalışma arkadaşlarımıza da bunu benimsettik” dedi.

Devletini milletini seven nesil yetişmeli

Memleketini seven ve bu uğurda üzerine düşen ne varsa yapan bir neslin yetişmesi için de çaba verdiklerini anlatan Yavuz, “Uşak birçok şeyi tek başına başarmış bir şehirdir. Biz ilimizi daha da ilerilere götürmek adına görevin bize verdiği tüm yetkileri en iyi şekilde kullandık. İlimizde başarılı insanların yetişmesi için de ne gerekiyorsa yaptık. Çünkü binalar yapılabilir ama binaları en iyi şekilde idame edecek yeni neslin yetişmesi gerekmektedir. Bizler ayrıca Türkiye’nin manevi hazına destek verilmesi ve bu bilincin yeşermesi için çaba verdik. Biz ay yıldızlı bayrağı duyunca gözleri yaşaran ve ezan sesi duyunca titreyen nesiller yetiştirmek için bundan sonra da çaba vereceğiz” diye konuştu

Vali Yavuz kentte başarılan her şeyin Uşak halkı ile birlikte başarıldığına dikkat çekerken, kentte başarılamayanların ise kendisine ait olduğunun altını çizdi.

Dost ilişkilerimle Uşak’tan kopmayacağım

Yeni görev yerinde de görevi için her şeyi yapacaını bildiren Yavuz sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “ Görev değişiklikleri bir takdirdir.biz Türkiye Cumhuriyeti‘nin şanlı bayrağının dalgalandığı her yerde severek görev yaparız. Bu bağlamda Aşıkların Şehri olan Uşak’tan, şanlı zaferleri ve ordularıyla iz bırakmış Alparslan’ın ruhaniyetinin yaşadığı Muş ‘a gitmek de bizler için onurdur.  Bu düşünceler ile ilimizde istemeden kalpler kırdıysak herkesten haklarını helal etmesini istiyorum. Bizlere geldiğimden bu yana destek veren kentteki herkese teşekkür ediyorum. Uşak ile kurduğumuz duygusal bağın daha da artacağına inanıyorum. Bundan sonra artık iş ilişkisinden çok Uşaklı hemşehrilerimiz ile dostlukların devam edeceğine inanıyorum”

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan Vali Seddar Yavuz’a kente yaptığı hizmetlerden dolayı plaket ve halı takdim etti.

Son Düzenlemeler: 30 Austos, 2015
İlgili İçerikler: ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Cahan, ​Cahan, "Çocuklarımızın Sporu Sevmesi Adına Çalışmalar Devam Edecek" ​Cahan, "Kentimizin Sorunları Bitiyor" ​Cahan, "Ramazan Ayında Yine On Binlerle Beraberiz" ​Cahan,"Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir" ​Cahan, "Kent Trafiğine Konfor Katıyoruz" ​Cahan, "E-Uşak Projesiyle Hemşehrilerimizin Yanındayız" ​Cahan, "Kentimizi Gelin Gibi Süslüyoruz" ​Cahan, "Gençlerimize Verdiğimiz Değer Tescillendi"
nurullah cahan yemek belediye vali seddar yavuz başkan veda