Cahan, "Vatandaşlarımızın Can Güvenliği Her Şeyden Önemli"

18-08-2015

Cahan, “Vatandaşlarımızın Can Güvenliği Her Şeyden Önemli”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte vatandaşların can güvenliğinin en önemli sorumluluklarından birisi olduğunu ifade ederken, bu kapsamda tehlikeli bölgelerde köprü ve kavşak çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Vadi Caddesi üzerinde yapımı devam eden üst geçitte incelemelerde bulundu. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Murat Ali Uysal, belediye personeli ve vatandaşlar eşlik etti. Cahan projenin kısa sürede bitirileceğini de müjdeledi.

Mahalle halkının sesine kulak verdik

Kentte tehlike arz eden yollar konusunda hassas bir yaklaşım sergilediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Tehlikelerin ortadan kalkması adına belediyecilik anlamında bütün imkanları seferber ettik” ifadesini kullandı. Vadi Caddesi’nden de vatandaşların yoğun talepleri ile karşılaştıklarını dile getiren Cahan, “Vadi Caddemizin bazı bölgelerinde okullarımızın varlığı söz konusudur. Özellikle okul çıkışlarında öğrencilerimiz trafiğin yoğun bir şekilde caddeden akması nedeniyle tehlikeler ile karşılaşabiliyordu. Biz vatandaşlarımız ile yaptığımız istişarelerimizde de üst geçit ihtiyacı olduğunu gördük. Bu nedenle caddemizde öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın geçişlerini kolaylaştıracak üst geçit inşaatımıza başladık. Üst geçit kısa sürede hayata geçecek” dedi.

Çalışmaların başlamasıyla olumlu tepkiler aldıklarını vurgulayan Cahan, vatandaşların çocuklarını proje bittikten sonra gönül rahatlığıyla okullarına gönderebileceklerini belirtti.

Tehlikeli noktalara belediye dokunuşu

Kentte tehlikeli bölgelerde çalışmaların sürdüğünü söyleyen Cahan, bu sayede Uşak’ı sorunsuz bir şehir durumuna getireceklerini iletti. Cahan, “İlimizde farklı noktalarda da buna benzer çalışmalar yürütmekteyiz. Huzur Park civarında ve kentimizin İzmir istikametine doğru köprülü kavşağın ihalesi yapılmış olup on gün içince çalışmalar başlayacak. Bunun yanında güney ve kuzey çevre yollarında yaptığımız çalışmalar ile ana yollarımızı rahatlatıyoruz. Bu sayede trafik de rahatlayacak. Ayrıca Dörtyol mevkisinde de yaya trafiğini rahatlatmak adına çalışmamız söz konudur. Projemizle köprülü kavşak civarında  bulunan okullarımızın öğrencilerin ve vatandaşlarımızın Dörtyol mevkisinden geçmesini kolaylaşacak” şeklinde konuştu.

Başkanımız sözlerini yerine getiriyor

Başkan Cahan’ın konuşmalarının ardından Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Murat Ali Uysal da bir konuşma yaptı. Uysal, “Başkanımız bize verdiği sözlerini yerine getirmektedir. Bu durum Fevzi Çakmak Mahallesi halkı tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Yapılan üst geçit mahallemizin en büyük isteklerinden birisiydi. Özellikle öğrencilerimiz geçişlerde sıkıntı yaşamaktaydı. Bu olumsuzluk belediyemiz sayesinde son buldu. Bizlerin sıkıntısına ses veren belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

Son Düzenlemeler: 18 Austos, 2015
İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan mustafa dayıoğlu üst geçit can güvenliği vadi caddesi belediye başkanı marka şehir ergün kırdinli murat ali uysal