​Cahan, "Yeni Araçlar İşleri Hızlandırıyor"

10-07-2015

Cahan, “Yeni Araçlar İşleri Hızlandırıyor”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan yeni araç ve gereçlerle kentin yolları konusunda sıkıntı bırakmayacaklarını belirtti. Başkan Cahan, “Kentimizde yeni ekipmanlarımız ve fedakar personelimiz ile sorunlara merhem olamaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda Uşak şantiyeye dönüştürülürken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’da çalışmaları yerinde inceleyerek takipçi oluyor. Son olarak İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Cahan’a Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu da eşlik etti.

İşler daha hızlı

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentte kısa sürede başarılı işler çıkardık” dedi.

2015 yılında birçok projenin yanında alt yapı ve üst yapı konusunda da çalıştıklarını kaydeden Cahan, “2015 yılını şantiye yılı olacağını daha önce belirtmiştik. Bunun için öncelikle araçlarımızı yeniledik. Akabinde hızlı ve pratik bir şekilde yol sorununu bitirmek için çalışmalarımıza başladık. Bugün de Ayaklı Su Deposu olarak bilinen İbrahim Tahtakılıç Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarını yapıyoruz. Ekiplerimiz bozulan yerleri yeni araç ve gereçlerimizle hızlı bir şekilde yapıyorlar. Bu konuda yeni aldığımız asfalt kazıma makinesi de bizim hızlanmamızda önemli bir etkendir. Makinemiz yolu kazımakla beraber kazınan malzemenin geri kullanılmasına fırsat tanımaktadır” diye konuştu.

Kentin çeşitli noktalarında yoğun bir çalışma olmasında yeni araç gereçlerin faydasının olduğunu ileten Cahan, Belediyenin alt yapı ve üst yapı çalışmalarında ekipmanlar konusunda kendini geliştirmeye devam edeceğini kaydetti.

İşlerin takipçisiyiz

Bundan sonra da belediyenin çalışmalarda titiz bir programlama ile kent sorunlarını çözeceğini aktaran Cahan, “Belediyemiz ilimizin yaşanabilir ve marka olması adına tüm projelerinde beklenilenin üstünde çalışmalarını sürdürecektir. Bu konuda bizlerde yönetim olarak sürekli projelerimizi takip ederek vatandaşlarımızın beklentilerini  yansıtmaya gayret edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE KONTEYNER TEKERİ ALIMI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE BUZDOLABI ALIMI MEZARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 1 ADET BAYRAK DİREĞİ ALIMI. İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ BAĞLI KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE 800 ADET 25 KG SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAKTA OLAN HİZMET ARAÇLARINA 6 ADET 12VOLT-72 AMPER AKÜ ALIM FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ 3 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTA HİZMETİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE 3 ADET İŞ MAKİNASININ ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ ARAÇLARDA KULLANILMAK ÜZERE LASTİK ALIMI D.TEMİN SONUCU TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAK ÜZERE 1000 LİTRE EL DEZENFEKTANI D.TEMİN SONUCU TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DUBLEKS YAZ LASTİĞİ ALIMI D.TEMİN SONUCU
İbrahim tahtakılıç yol