​Cahan,"Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir"

31-05-2016

Cahan,”Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) yönetim kurulunu ziyaret ederken, “Kentimizin menfaatleri için birlikte ortak akıl ile çalışacağız” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni seçilen UOSB yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Başkan Cahan’ın ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur’da bulundu. Cahan’ı UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu karşılarken, sanayinin daha iyi yerlere gelmesi adına iş birliği yapılması yönünde karar çıktı.

Üzerimize düşen ne varsa biz hazırız

Burada bir açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, “Kentimizin ekonomisinde önemli bir yeri olan UOSB’nin en iyi yerlere gelmesi için iş birliği içinde olacağız “ dedi. Cahan, “Bugün yeni yönetimimize iade-i ziyarette bulunduk. UOSB ile birlikte Uşak’a hizmet etmek için çalışacağız. Ortak projeler geliştirerek ilimize hizmet etmek niyetindeyiz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle OSB yeni yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Tüm dinamikler birlikte hareket etmeli

Marka bir organize sanayi için el ele vererek başaracaklarını dile getiren UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, “Görevi layıkıyla yerine getirmek için temsil aldık. bizler yeni bir sayfa açarak işlerimizi yapacağız. Daha önce üç dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmıştım. Oradaki tecrübelerimizi buraya aktarmak için çaba vereceğiz. Başarılı olmak adına ilimizin tüm dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz. Belediyemiz de bize bu konuda destek veriyor. Bursa ve Manisa gibi şehirlerin organize sanayileri gibi olmak hedefiyle yolumuzda ilerliyoruz. Hep birlikte bu hedefimizi gerçekleştireceğiz”

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA 3. SANAYİ SİTESİ'NDE TAPULAR DEVREDİLDİ Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor Akile Karakılınç BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret ortak akıl usob