​Cahan,"Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir"

31-05-2016

Cahan,”Ortak Akıl ile Sanayi Bölgemiz Daha da Gelişecektir”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) yönetim kurulunu ziyaret ederken, “Kentimizin menfaatleri için birlikte ortak akıl ile çalışacağız” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni seçilen UOSB yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Başkan Cahan’ın ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur’da bulundu. Cahan’ı UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu karşılarken, sanayinin daha iyi yerlere gelmesi adına iş birliği yapılması yönünde karar çıktı.

Üzerimize düşen ne varsa biz hazırız

Burada bir açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, “Kentimizin ekonomisinde önemli bir yeri olan UOSB’nin en iyi yerlere gelmesi için iş birliği içinde olacağız “ dedi. Cahan, “Bugün yeni yönetimimize iade-i ziyarette bulunduk. UOSB ile birlikte Uşak’a hizmet etmek için çalışacağız. Ortak projeler geliştirerek ilimize hizmet etmek niyetindeyiz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle OSB yeni yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Tüm dinamikler birlikte hareket etmeli

Marka bir organize sanayi için el ele vererek başaracaklarını dile getiren UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, “Görevi layıkıyla yerine getirmek için temsil aldık. bizler yeni bir sayfa açarak işlerimizi yapacağız. Daha önce üç dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmıştım. Oradaki tecrübelerimizi buraya aktarmak için çaba vereceğiz. Başarılı olmak adına ilimizin tüm dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz. Belediyemiz de bize bu konuda destek veriyor. Bursa ve Manisa gibi şehirlerin organize sanayileri gibi olmak hedefiyle yolumuzda ilerliyoruz. Hep birlikte bu hedefimizi gerçekleştireceğiz”

İlgili İçerikler: Zahide Karakılınç Eşme Fakılı Köyünden Faik Yaşar Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR BAŞKAN ÇAKIN NET KONUŞTU: 3. SANAYİ SİTESİ'NİN YAPIMINA TAM DESTEK Uşak Yeni Sanayi Sitesine Kavuşuyor BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA Naile Çakıldak
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret ortak akıl usob