Cirit Diyarı Uşak'tan "Evet"li Referandum Klibi

31-03-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 16 Nisan’da yapılacak olan ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçmesini öngören,  Anayasa referandumu için çekilen “Evet” klibinde rol aldı.

Atasporu ciridin yaygın olduğu kentlerden biri olan Uşak’ta, 16 Nisan referandumuna özel bir klip çekildi. Yeni Anayasa’ya Türkiye’nin ihtiyaç duyduğunu, ev, köy, mahalle ve esnaf toplantılarıyla anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, profesyonel ciritçilerle birlikte evet klibinde rol aldı. Niçin “evet”in vurgulandığı, klipte 10 kulüpte lisanslı olarak cirit sporunu yaşatmaya çalışan 100 oyuncu yer aldı ve yoğun bir prodüksiyon çalışması ortaya kondu.

Türkiye’nin 2023 hedefleri için Uşak’ın tüm unsurlarıyla hazır olduğunu belirten Başkan Nurullah Cahan, “7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, ülkemizin daha ileriye gitmesini ve şimdiye kadar önüne çıkarılan engellerin tamamen ortadan kalkmasını istiyor. Şu anda ülke olara , içeride ve dışarıdaki hainlere karşı mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizi de ‘evet’ diyerek ortak paydada yapıyoruz. Yoğun bir özveri gerektiren ata sporumuz ciridi icra edenlerle birlikte, ülke davasına destek olmak istedik ve bir klip hazırladık. Güçlü Türkiye’ye giden yolun inceliklerini ve cumhurbaşkanlığı sistemini anlattık. Ciritçilerimizle birlikte evet pankartlarının yer aldığı hoş bir çalışma oldu. Umarım Uşaklı hemşehrilerimiz de beğenirler” dedi.

Cirit için bir dizi çalışma yaptıklarını da belirten Başkan Cahan, eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini ve spora ilgi duyan bütün vatandaşlara gerekli desteğin sunulacağını dile getirdi.  Biniciliğin ve cirit sporunun keyfini herkesin yaşaması gerektiğini anlatan Cahan, “Ecdadımız at üzerinde nice kıtalar fethetti ve nice savaşalar kazandı. Ata binmek gerçekten hoş bir spor. Ben tüm hemşehrilerimie bu sporu tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Bu yıl Türkiye şampiyonluğunu hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Cahan, “Geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonasında aldığımız ikincilik ile bunu gösterdik. İnşallah önümüzdeki sene Türkiye Şampiyonu olarak bu başarımızın meyvesini almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Fatma Cirit UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI 9. GELENEKSEL ATLI CİRİT TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu CİRİT ŞAMPİYONASI ŞAMPİYONLUK KUPASI UŞAK'A GELİYOR UŞAK'TAN ÜÇ CİRİT KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor Uşaklı Ciritçilerden 24 Haziran'da AK Parti'ye Tam Destek Ciritçilerden Başkan Nurullah Cahan'a Özel Teşekkür
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cirit 16 nisan referandum klibi at