Ciritçilerden Başkan Nurullah Cahan'a Özel Teşekkür

11-05-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan öncülüğünde, Uşak’ta cirit bambaşka bir forma kavuştu. Yapılan hizmetlerin farkında olan cirit kulüplerinin temsilcileriyse memnuniyetini dile getirmekten geri durmadı. Başkan Cahan’a teşekkürler sunuldu.

Uşak Belediyesi tarafından ata sporu ciride verilen değer somut adımlarla kendisini gösteriyor. Kente kazandırılan ve ulusal müsabakalara ev sahipliği yapabilecek düzeydeki cirit sahasının çevre düzenlemelerine el atan Uşak Belediyesi, asfalt serim çalışmalarının ilk kısmını tamamladı.

Yoğun ilgi gören cirit müsabakalarının daha iyi koşullarda izleyicisiyle buluşması adına hizmetlerin devam edeceğini kaydeden ve çalışmaları adım adım takip eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın ciridin başkenti olduğunu dile getirdi. Başkan Cahan, “Otuzun üzerinde atlı cirit spor kulübümüz var ve Türkiye’ye örnek bir cirit sahamız yapıldı. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah biz de Uşak Belediyesi olarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz.” dedi.

HEDEFTE CİRİT ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPMAK VAR

Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası’nda finalleri Uşak’ta yapmak istediklerini kaydeden Başkan Cahan, “Seyirci tribünüyle, atların barınaklarıyla örnek bir alan oluşturuyoruz. Uşak’ta ciritle uğraşan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ata sporumuz ciride bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Uşak olarak Ciridi, Türkiye’de ve ata yurdumuz Orta Asya’da parmakla gösterilen bir il seviyesine çıkartacağız. Bu yatırım gerçek anlamda ses getiren bir yatırım oldu. Vatandaşlarımız buradaki müsabakaları temiz, toz topraktan arınmış bir ortamda, araçlarını rahatça park ederek izleyebilecekler. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun.” açıklamalarında bulundu.

YILMAZ: O BİZLERİN YANINDA VE BİZLER DE ONUNLAYIZ

Çalışmalar nedeniyle oldukça memnun olduklarını ifade eden ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkürlerini ileten Akse Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Vasfi Yılmaz, “Her istediğimiz hayata geçiriliyor. O bizlerin yanında ve bizler de onun yanındayız. Bugünden sonra da başkanımızı bırakmayız Allah’ın izniyle.” diye konuştu.

BARDAK: BAŞKANIMIZ CİRİT VARSA BEN VARIM DEDİ, NE İSTEDİYSEK FAZLASINI YAPTI

Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Mehmet Bardak ise, “Öncelikle milletin huzurunda Belediye Başkanıma çok teşekkür ederim. Başkanımız cirit varsa ben varım dedi ve istediğimiz her şeyi bir fazlasıyla yaptı, yapmaya da devam ediyor. Şu anda saha çevresinin düzenlemesini de yapıyor ve asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Ne yaparsanız, ne isterseniz hazırız diyen başkanımızın her zaman yanındayız ve o ne isterse bizler de onu yapmaya hazırız.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kulüp temsilcileri ciridin Başkan Nurullah Cahan ile daha ilerilere taşındığına vurgu yaptı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Nurullah Berber BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan asfalt cirit türkiye şampiyonası teşekkür çevre düzenlemesi aa sporu